Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Идната утакмица Мореира и Медо везен ред,напад Клео и Богуновиќ и ги тепаме Арсенал :)
Озбилно мора Илиев на клупа,денес јас да играв што фудбал у живот не сум играл сигурно боље ќе изиграв,срамна беше неговата игра денес.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Љубав према клубу, не може да престане, док живим причачу њему, ВОЛИМ ТЕ ПАРТИЗАНЕ !!!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Гледав highlights од утакмицата и коментарите на интернет и според тоа бевме драстично подобрени во сите линии за разлика од мечот со Андерлехт. Немавме среќа да земеме бод ама домашниот терен треба да ни биде адут со Шахтјор и Брага,па макар и бод со Арсенал. :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Љубав према клубу, не може да престане, док живим причачу њему, ВОЛИМ ТЕ ПАРТИЗАНЕ !!!
... клицачу :wink:

Vac и EnergieNo.1 каков бод бе со Арсенал? 2-1 конечен резултат, сигурен сум 98,32% :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Леле колку се изнервирав,украински глупаци ,ако се толку јаки што се бранат на крај како некои пи*ки.Браво за Партизан одлична игра и многу ми е криво што не им зедовме барем бод,но тоа е што е никој не е незадоволен и нема време да жалиме за тоа што сме пропуштиле.Одиме понатаму и со ваква игра имаме шанси да презимиме во Европа.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Недела во Чачак :

Борац-Партизан многу битно гостување,мора да се победи,има на РТС,со еден збор МЕРАК :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Колку е сериозна повредата на Крстајиќ???
Според мене,сигурно ќе паузира 2 меча:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Немој бе брат доста ми беше нервоза за оваа вечер,а ти па и хајлајтс бапна:)
Брат и јас гледав, ама за оние што не гледале да им ставам да погледнат кој смрден гол го примивме од уште посмрден играч и што пропуштивме :pipi:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Не издрживме до крај,штета.
Шансите за осмина финале се сведени на минимала сега.
Да се победи ваков разигран Арсенал дома,малце тешко.

Те боли цеф, битно си лапнавме 7 милона за следна сезона, останато е ирелеватно, според мене Лига Шампиона е само за некоја пара плус , главна грижа сеа ни е да земеме дупла круна :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ај еден виц за да разбијам монотонија
Што е разлика меѓу Скопско и Звезда???
Скопско се пуни у Пивара,а Звезда на ЈНА
Иначе вчера не ја глеав утакмицата ама според хаглајтсот мислам дека заслуживме бод,сепак Шахтиор не е слаб тим и не треба да ги демотивира тоа што изгубија само 1-0 и тоа на гости

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Не бев во можност да ја гледам утакмицата но слушам дека Илиев играл премногу слабо, а сме имале и голема шанса за гол но овие од гол линијата ја извадила....

Kajgana Shop

На врв Bottom