Фан Клуб: Партизан

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
3100 денара карта + превоз за со Арсенал доколку сакаш и ноќевање 5100

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Мераци,малце да се подсетиме на мајсториите на Клео :)

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Дечки шо изеде г*мна коментаторов на Канал 5 дека Партизан губи 1-0 ?!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Коментаторов забега сакаше да каже дека валенсија води он Шахтиор:kesa:
Иначе на Гол.ком го ставија Клео за еден од најперспективните играчи од кој се очекува да блесне во ЛШ,па ајде нека им ја потврди прогнозата
Утре мислам Партизан да ја играм х2 мислам дека ако не тепаме барем нерешено ќе извадиме

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Коментаторов забега сакаше да каже дека валенсија води он Шахтиор:kesa:
Иначе на Гол.ком го ставија Клео за еден од најперспективните играчи од кој се очекува да блесне во ЛШ,па ајде нека им ја потврди прогнозата
Утре мислам Партизан да ја играм х2 мислам дека ако не тепаме барем нерешено ќе извадиме
Стај ја 1-1 ;) не е провокација...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
1-1 конечен резултат :)
Искрено мислам дека можеме некој бод да земеме,аутсајдери сме ама нема предавање никако!

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Igrači Partizana: "Verujemo!"

Nema straha ni treme, crno - beli svesni snage rivala, ali kažu da su ih otpisivali i pred Brisel. Fudbaleri se slažu da je Šahtjor favorit, ali i da će imati šta da kažu na velelepnom stadionu.

"Zna se koliko su jaki, napadaju sa pet ili šest igrača u završnici, biće teško. Ali, to ne mora ništa da znači, imamo svoje adute. Mislim da možemo da izvučemo pozitivan rezultat i napravimo sjajnu atmosferu pred dolazak Arsenala", rekao je Milan Smiljanić.

Aleksandar Lazevski zaključuje da treba verovati u čuda.

"Ne smemo da primimo rano gol, treba ih oterati od kaznenog prostora. Nećemo se samo braniti", kaže levi bek, sa čim se slaže i kolega kraj desne aut linije Miljković.

"Moramo da izdržimo u poslednjoj liniji, nadam se i da će ih naši napadači zaposliti", dodaje mladi igrač koji je iskočio u prvi plan i potisnuo iskusnijeg Ivana Stevanovića.

--- надополнето ---

Kamara: ''Došli smo u Donjeck da pobedimo''

Medo Kamara se odlično i u vrlo kratkom vremenskom periodu uklopio u redove crno-belih i po svoj prilici će biti u startnoj postavi i protiv Šahtjora. Omaleni vezista je već pokazao da će biti pravo pojačanje Partizanu na sredini terena, trener Stanojević očigledno ima veliko poverenje u novajliju iz Helsinkija i ukazaće mu priliku i na startu takmičenja u Ligi šampiona.

Kamara zna kako su crno-beli prožli u Donjecku pre godinu dana, ali veruje da će se ovaj novi tim predstaviti u znatno boljem izdanju.

''Znam da je prošle godine bilo 4:1 za Šahtjor, ali ovo je drugo vreme, novi tim, a verujem i drugačiji rezultat. Bitno je da budemo koncentrisani, da pružimo maksimum i u tom slučaju sam uveren da ćemo nastaviti evropsku seriju bez poraza. Ovde smo došli da pobedimo'', ne krije optimizam Medo Kamara.

Одлично се расположени играчите(а уште порасположени навивачите) и мислам дека ќе може да се извлече некој поволен резултат и започнување на една одлична евро сезона.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Шахтјор-Партизан е утакмица која е најмалку уплаќана од ЛШ низ цела Европа по кладилниците :)
Не дека има врска со утакмицата ама едноставно луѓето не ја гледаат како чиста едница!
Очекувам вечер тешка утакмица,на почеток досадна,па после да нападнат они и ние би имале доста простор
од контри да ги нападнеме,нормално ако дадеме гол во ран период од утакмицата би било идеално,најлошо би било
кога би примиле брзо гол ама се надевам дека нема да се случи такво нешто,ама и во тој случај нема да биде ништо решено!
Стојковиќ,Крстајиќ,Лазевски,Миљковиќ,Савиќ,Илиќ,Камара,Смиљаниќ,Томиќ,Илиев ,Клео.
Најверојатно овој ќе биде стартниот тим.
Добра тактика ми се чини само ме фаќа страв што има двајца мноогу млади и незрели играчи и тоа во одбрана:Миљковиќ и Савиќ.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40

Ајде опуштете се малку и вечерва одиме по бодови.
Ме држу еуфорија цел ден.
ДОБРО ЗНАЈ ВОЛИМ ТАЈ ЦРНО БЕЛИ ТИМ!!!!!

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
Gleam ovie od Kanal 5 nema da davaat prenos ni na dvata kanala a ni na rts sat...:nerv::nerv::nerv:
inace denes zemav so uste dvajca drugari karti za jug so Arsenal:vozbud::vozbud: od Hisar 3100d so se prevoz, ima karti i za istok se doplaka uste 500d
i aj nekoj neka pusti dobar link za gleanje!!

Kajgana Shop

На врв Bottom