Igrači Partizana: "Verujemo!"
Nema straha ni treme, crno - beli svesni snage rivala, ali kažu da su ih otpisivali i pred Brisel. Fudbaleri se slažu da je Šahtjor favorit, ali i da će imati šta da kažu na velelepnom stadionu.
"Zna se koliko su jaki, napadaju sa pet ili šest igrača u završnici, biće teško. Ali, to ne mora ništa da znači, imamo svoje adute. Mislim da možemo da izvučemo pozitivan rezultat i napravimo sjajnu atmosferu pred dolazak Arsenala", rekao je Milan Smiljanić.
Aleksandar Lazevski zaključuje da treba verovati u čuda.
"Ne smemo da primimo rano gol, treba ih oterati od kaznenog prostora. Nećemo se samo braniti", kaže levi bek, sa čim se slaže i kolega kraj desne aut linije Miljković.
"Moramo da izdržimo u poslednjoj liniji, nadam se i da će ih naši napadači zaposliti", dodaje mladi igrač koji je iskočio u prvi plan i potisnuo iskusnijeg Ivana Stevanovića.
--- надополнето ---
Kamara: ''Došli smo u Donjeck da pobedimo''
Medo Kamara se odlično i u vrlo kratkom vremenskom periodu uklopio u redove crno-belih i po svoj prilici će biti u startnoj postavi i protiv Šahtjora. Omaleni vezista je već pokazao da će biti pravo pojačanje Partizanu na sredini terena, trener Stanojević očigledno ima veliko poverenje u novajliju iz Helsinkija i ukazaće mu priliku i na startu takmičenja u Ligi šampiona.
Kamara zna kako su crno-beli prožli u Donjecku pre godinu dana, ali veruje da će se ovaj novi tim predstaviti u znatno boljem izdanju.
''Znam da je prošle godine bilo 4:1 za Šahtjor, ali ovo je drugo vreme, novi tim, a verujem i drugačiji rezultat. Bitno je da budemo koncentrisani, da pružimo maksimum i u tom slučaju sam uveren da ćemo nastaviti evropsku seriju bez poraza. Ovde smo došli da pobedimo'', ne krije optimizam Medo Kamara.
Одлично се расположени играчите(а уште порасположени навивачите) и мислам дека ќе може да се извлече некој поволен резултат и започнување на една одлична евро сезона.