Фан Клуб: Партизан

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Ќе ги здробиме и Салзбург,сигурен сум.Ајде да се повтори оваа година..

Памтам имав 10 години коа беше ова со Њукасл.Излегов надвор и со маицата од Партизан мавтав и викав.Колку сум се радува леле.Краљ за мене беше бог тогаш,и Чиркович нормално.

После Ливерпул-Милан во Истанбул, ова ми е втора утакмица на која што имало големи шанси да умрам. :)
Иначе мислам дека и Салзбург да ни се паднат ќе ги поминеме.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Татко ми е звездаш уште од мал и кога играат Партизан звезда дома е....:pos2::vozbud::helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Со Апоел се паднавме,првата у гости,добро е..
можеше и многу полесно ама и ова е добро!
Има и многу тешки утакмици,добро е што се паднаа доста добри тимови меѓу себе како:
Копенхаген-Стабаек
Висла-Дебрецин
Салзбург-Динамо Загреб

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Јас мисам дека и нив ќе ѓи поминеме и потоа ќе ни треба малко среќа за да се паднеме со некој по слаб тим:helou:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Честитки и од мене за победата добра висока победа во гости тоа ни требаше само напред.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80

Респект за транспарентов...
Е баш сега сакав да ја постирам сликава.Не разбирам "Грција е Македонија"?????? Погрешно е напишано или што??? Гробариве нас не поддржуваат или Грчка? Знам дека сте во добри односи со Паок ама после ова незнам.Може некој да објасни стварно не разбирам што е работава.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Е баш сега сакав да ја постирам сликава.Не разбирам "Грција е Македонија"?????? Погрешно е напишано или што??? Гробариве нас не поддржуваат или Грчка? Знам дека сте во добри односи со Паок ама после ова незнам.Може некој да објасно стварно не разбирам што е работава.
Според сликава, не поддржуаа нас...ама незнам дан е фотошоп? Ако е вистина, свака част!

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Значи сепак фотошоп

И од ПАОК биле навивачиве не биле Гробари

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нене, горе са гробари на сликата, а на твоава слика са од ПАОК.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Нене, горе са гробари на сликата, а на твоава слика са од ПАОК.
Како и да е против нас е!!!! Фала им многу на Србите само тоа!! Заборавија кој прв се бунеше против НАТО и што им ја искршивме амбасадата на Америка во Скопје кога го бомбардираа Белград.Фала им многу неможам да ги смислам више

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Како и да е против нас е!!!! Фала им многу на Србите само тоа!! Заборавија кој прв се бунеше против НАТО и што им ја искршивме амбасадата на Америка во Скопје кога го бомбардираа Белград.Фала им многу неможам да ги смислам више
Нешто не сфати изгледа. Подгрупа на Гробари транспарентот го напраеле за Македонија (у случајов не брана нас), а од ПАОК нормално го напраеле за нив.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Другари нема шанси да извадиле Гробари за нас транспарент...
Од која причина би иделе директно против Паок?
Монтажа е ова,иначе Гробари немаат извадено транспарент против нас,тоа е од Паок..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Другари нема шанси да извадиле Гробари за нас транспарент...
Од која причина би иделе директно против Паок?
Монтажа е ова,иначе Гробари немаат извадено транспарент против нас,тоа е од Паок..
Тој што ми ја даде сликава, ми кажа дека подгрупа на Гробари го направиле транспарентов против Банат...Членот што бил у таа подгрупа имал корени од Македонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom