Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ова не е интересно 0:3.:vozbud::vozbud:Ај кога почнавме да дадеме уште 3:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе не е интересна утакмицата....само еден тим гледам на теренот :pos::pos::pos:

Им ја скрија топката веке...не знаат каде да трчаат попрво :pos:

Ииииииии 4-0 :vozbud::vozbud: стрелец Ѓоргевик :vozbud::vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
АЈ со здравје ластовичке :vozbud: Нека ни е честито победата кој беше очекувана можеби не со ваков висок резултат али мислам дека во Белград ќе има петарда:vozbud:

I

InF3cTeD

Гостин
честито победата како не испукаа петарда...ама ај во Белград не им бега петче со кромитче :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Aj честито победа,а воедно и пласман у следната рунда(можда ќе речете рано е,ама со оглед на резултатот и тоа на гости постигнат не е рано :))

Следно коло со кој???

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
9.438
Честитки, Секоја чест:helou:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Браво, браво... хахаха маестралнооо... приновите во Партизан за 2 минути го решија патникот во 3 рунда :vozbud:додека тие со стаж го докрајчија противникот хехехе... ајмо кој е следејчи? :pos2:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Aj честито победа,а воедно и пласман у следната рунда(можда ќе речете рано е,ама со оглед на резултатот и тоа на гости постигнат не е рано :))

Следно коло со кој???
Во петок на 17-ти ќе има ждрепка за 3-то коло квалификации за ЛШ...
Ајде нека ни се падне победникот од дуелот Екранес-Баку:) некој ваков...
Многу добар фудбал играа нашите денес!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Прекрасни голови... аууу на Крстајич каков гол, секоја чест мајсторе... и погледнете го потегот на Клео после постигнувањето на голот (ова важи за Звездаши :)) :vozbud::vozbud:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ајде сега кој ќе биде следен да го напуниме повторно со 3-4 гола.Нека ни е честито победата:helou::vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
http://www.partizan.rs/fotoalbum/2009/05_maj/q3.pdf
еве линк за можните противници,кој може да ни се падне!
Од овие најлоша опција сигурно е Салзбург,ама и со нив ако паднеме во најлош случај треба да поминеме понатаму.

В

Вори

Гостин
Ќе ги здробиме и Салзбург,сигурен сум.Ајде да се повтори оваа година..

Памтам имав 10 години коа беше ова со Њукасл.Излегов надвор и со маицата од Партизан мавтав и викав.Колку сум се радува леле.Краљ за мене беше бог тогаш,и Чиркович нормално.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ќе ги здробиме и Салзбург,сигурен сум.Ајде да се повтори оваа година..

Памтам имав 10 години коа беше ова со Њукасл.Излегов надвор и со маицата од Партизан мавтав и викав.Колку сум се радува леле.Краљ за мене беше бог тогаш,и Чиркович нормално.
Хахаха,кои пенали еееј..Навивачите умирале за време на изведувањето..Иначе на сред англија :)...Не сум сигурен ова дали го гледав,ама мислам дека после беа со Реал Мадрид( у група,..Е јас таа година на Балканот ги засакав Партизан,а пред тоа не бев за никој,но бидејќи татко ми за Партизан,обожавав да го нервирам,кога ќе загубеа од Ѕвезда :)

Иначе мислам дека Партизан ќе поминат во 3-то коло,а после и нема да играат со појаките Европски екипи,па имат големи шанси за ЛШ оваа година:vozbud:

В

Вори

Гостин
Ова го гледав со татко ми( и тој партизановац),кога шутираше Партизан пенал,излагав на балкон да не гледам,зашто имам лошо искуство со пенали.Бетер од Матеус.Како што се криеше тој така и ја.

Kajgana Shop

На врв Bottom