Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ова не е интересно 0:3.:vozbud::vozbud:Ај кога почнавме да дадеме уште 3:helou:

Абе не е интересна утакмицата....само еден тим гледам на теренот :pos::pos::pos:

Им ја скрија топката веке...не знаат каде да трчаат попрво :pos:

Ииииииии 4-0 :vozbud::vozbud: стрелец Ѓоргевик :vozbud::vozbud:

АЈ со здравје ластовичке :vozbud: Нека ни е честито победата кој беше очекувана можеби не со ваков висок резултат али мислам дека во Белград ќе има петарда:vozbud:

честито победата како не испукаа петарда...ама ај во Белград не им бега петче со кромитче :vozbud:

Aj честито победа,а воедно и пласман у следната рунда(можда ќе речете рано е,ама со оглед на резултатот и тоа на гости постигнат не е рано :))

Следно коло со кој???

Честитки, Секоја чест:helou:

Браво, браво... хахаха маестралнооо... приновите во Партизан за 2 минути го решија патникот во 3 рунда :vozbud:додека тие со стаж го докрајчија противникот хехехе... ајмо кој е следејчи? :pos2:

Aj честито победа,а воедно и пласман у следната рунда(можда ќе речете рано е,ама со оглед на резултатот и тоа на гости постигнат не е рано :))

Следно коло со кој???
Во петок на 17-ти ќе има ждрепка за 3-то коло квалификации за ЛШ...
Ајде нека ни се падне победникот од дуелот Екранес-Баку:) некој ваков...
Многу добар фудбал играа нашите денес!

Прекрасни голови... аууу на Крстајич каков гол, секоја чест мајсторе... и погледнете го потегот на Клео после постигнувањето на голот (ова важи за Звездаши :)) :vozbud::vozbud:

Ајде сега кој ќе биде следен да го напуниме повторно со 3-4 гола.Нека ни е честито победата:helou::vozbud:

http://www.partizan.rs/fotoalbum/2009/05_maj/q3.pdf
еве линк за можните противници,кој може да ни се падне!
Од овие најлоша опција сигурно е Салзбург,ама и со нив ако паднеме во најлош случај треба да поминеме понатаму.

Ќе ги здробиме и Салзбург,сигурен сум.Ајде да се повтори оваа година..

Памтам имав 10 години коа беше ова со Њукасл.Излегов надвор и со маицата од Партизан мавтав и викав.Колку сум се радува леле.Краљ за мене беше бог тогаш,и Чиркович нормално.

Ќе ги здробиме и Салзбург,сигурен сум.Ајде да се повтори оваа година..

Памтам имав 10 години коа беше ова со Њукасл.Излегов надвор и со маицата од Партизан мавтав и викав.Колку сум се радува леле.Краљ за мене беше бог тогаш,и Чиркович нормално.

Хахаха,кои пенали еееј..Навивачите умирале за време на изведувањето..Иначе на сред англија :)...Не сум сигурен ова дали го гледав,ама мислам дека после беа со Реал Мадрид( у група,..Е јас таа година на Балканот ги засакав Партизан,а пред тоа не бев за никој,но бидејќи татко ми за Партизан,обожавав да го нервирам,кога ќе загубеа од Ѕвезда :)

Иначе мислам дека Партизан ќе поминат во 3-то коло,а после и нема да играат со појаките Европски екипи,па имат големи шанси за ЛШ оваа година:vozbud:

Ова го гледав со татко ми( и тој партизановац),кога шутираше Партизан пенал,излагав на балкон да не гледам,зашто имам лошо искуство со пенали.Бетер од Матеус.Како што се криеше тој така и ја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom