Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Машала,машала први во Еворопа во сврзани победи!!!!!!!
Ајдеееееее шампиониииии само напреееееед,нема предавањеееее...

Вашингтон се буди полека,а???:vozbud::vozbud::vozbud:
Да да само му требаше малку време:helou:

I

InF3cTeD

Гостин
Вашингтон ќе биде страв и трепет во Лига на Шампиони....само нека влезат(а ќе влезат) така да.....ајмо ШАМПИОНИИ

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Мислам дека ќе зимаме некој јак напаѓач,зашто најверојатно Диара си иде.

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
Браво за ПАРТИЗАН:pehar:...Белки ќе се пласираат во Лига на Шампиони!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
И да се земе некој друг напагач,ке го замени достојно Диара,бидејки во последниве години немаат промашено трансфер со некој без блага веза од фудбал играч.
За Вашингтон реков уште од кога го земаа,му треба само малку време да се навикне на стилот на игра на Партизан и да биде страв и трепет за сите.
Така беше и во Ѓорче кога дојде,го пратев будно,од првин не ми се свигаше како играше,беше некако тромав,ама после кога се разбудии......везеше на терен,даваше голови,знаеше да сврзе и акција,а мислев дека ке му смета висината во врска со тоа.

Со овој тим,најак во последните неколку години,ке влеземе лесно во групите од ЛШ,само да се изигра со срце и со мозок,нели........КОГА СЕ САКА,СЕ СЕ МОЖЕ!!!!

В

Вори

Гостин
Чекам мајка ми да оди здравје во среда Београд па да ми донесе дрес....стариов остаре веќе:pos2:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Нека ти ја земе маицата најнова,најдобра е...

В

Вори

Гостин
Иам маици колку сакашш...сакам еден дрес неам нов купено одамна..а може и маица да земе што знаеш.:tv:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не знам за тебе ама јас само маици зимам секогаш,дресови некогаш на тренинг може да облечам,затоа од дресови имам само од Трипковиќ лани го земав топ е,а маица ваква нова мора да се земе,многу е јака:)

В

Вори

Гостин
Дај слика да ја видиме ако не те мрзи...

В

Вори

Гостин
Ауу јака е..сеа ме подзамисли..ај може и двете ќе ги зеам.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Многу ми се свига маицава.......ама ја нема тука,а до Белград нема со кого да одам.....срање.

Kajgana Shop

На врв Bottom