the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Леле , немој само да се расплачешбраво "брат"
не се надевав на вакво нешто од тебе
Леле , немој само да се расплачешбраво "брат"
не се надевав на вакво нешто од тебе
абе "аеропланец" имаш 19год и се понашаш како во пубертетЛеле , немој само да се расплачеш
Е сеа ме навреди...абе "аеропланец" имаш 19год и се понашаш како во пубертет
ФА...со тебе нема муабет за ФА...Остај ги они се од "ФЕМИЛИ" многу се јаки...:pos2:
На мртво куче калашников вадат !!!
Znaci oni izgubija 10 razlika od nas a ne tepaa 11 i sea oni ke bidat pred nas na tabelata ???Торус-Овче Поле 101:90 после 2 продолжетока.....не ми е јасно како при резултат 85:75 за Торус се играа продолжетоци...(првиот натпревар во Свети Николе беше 72:62)...значи се брои кој повише кошеви постигнал на гостински терен...кошаркарите на Овче Поле се радуваат,кошаркарите на Торус се фаќаат за глава и идат накај соблекувална,публиката стана да си оди...и одеднаш судиите судат продолжетоци...хахаха не видено до сега на кошаркарски натпревар при 10 разлика да се игра продолжетоци...можеби требаше да се постави ракометен гол па да се шутираат пенали?
Македонска лига... Хахаха.... ОВО НЕМА НИ У БЕОГРАДТорус-Овче Поле 101:90 после 2 продолжетока.....не ми е јасно како при резултат 85:75 за Торус се играа продолжетоци...(првиот натпревар во Свети Николе беше 72:62)...значи се брои кој повише кошеви постигнал на гостински терен...кошаркарите на Овче Поле се радуваат,кошаркарите на Торус се фаќаат за глава и идат накај соблекувална,публиката стана да си оди...и одеднаш судиите судат продолжетоци...хахаха не видено до сега на кошаркарски натпревар при 10 разлика да се игра продолжетоци...можеби требаше да се постави ракометен гол па да се шутираат пенали?
При 10 разлика се играа продолжетоци ?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Торус-Овче Поле 101:90 после 2 продолжетока.....не ми е јасно како при резултат 85:75 за Торус се играа продолжетоци...(првиот натпревар во Свети Николе беше 72:62)...значи се брои кој повише кошеви постигнал на гостински терен...кошаркарите на Овче Поле се радуваат,кошаркарите на Торус се фаќаат за глава и идат накај соблекувална,публиката стана да си оди...и одеднаш судиите судат продолжетоци...хахаха не видено до сега на кошаркарски натпревар при 10 разлика да се игра продолжетоци...можеби требаше да се постави ракометен гол па да се шутираат пенали?
Е сеа ме навреди...
немав намера сам си се увредил:pos2:
Znaci oni izgubija 10 razlika od nas a ne tepaa 11 i sea oni ke bidat pred nas na tabelata ???
купот помина, важно овче поле е на 6-та позиција и може да се каже дека обезбеди пласман во плеј оф односно прволигашки статус за наредната година - целта е исполнетаТорус-Овче Поле 101:90 после 2 продолжетока.....не ми е јасно како при резултат 85:75 за Торус се играа продолжетоци...(првиот натпревар во Свети Николе беше 72:62)...значи се брои кој повише кошеви постигнал на гостински терен...кошаркарите на Овче Поле се радуваат,кошаркарите на Торус се фаќаат за глава и идат накај соблекувална,публиката стана да си оди...и одеднаш судиите судат продолжетоци...хахаха не видено до сега на кошаркарски натпревар при 10 разлика да се игра продолжетоци...можеби требаше да се постави ракометен гол па да се шутираат пенали?
Воџата р’же не се држе... така мајсторе, само остро... :wink:
Ups kako prvo ne sum masko a kao vtoro na forumo doagam za da doznaam neso poveke na nasite oti me interesira i gi pratam na sekoja utakmica koa igrat doma a "izvini" ako te uvrediv so neso ako prasav oti ne mi e jasno.I fala ti mnogu na odgovoro!!!Абе не тропај глупости кога не си упатен во ништо....ова е Куп не е првенство....
дојдете во аеродром да видиме кој вади калаш на мртво куче, и вие сте ми некој „НАВИЈАЧИ“:pos2:Остај ги они се од "ФЕМИЛИ" многу се јаки...:pos2:
На мртво куче калашников вадат !!!