добро миле ред девил... Не се возбодувај... ако не сакаш да те викам воџа, ок, не те викам... инаку тоа беше кажано од шала... Ај поздрав, и не се замарај... :helou:
Ах,сељаку.Ти како прво да знаеш мене не ми е до името,тоа ми е ник на сите форуми и кути.Мислиш се плашам од Фемили.ЦПБ ве издрвиле здраво и се на нас се силиш коњу еден скапан.:helou:дојдете во аеродром да видиме кој вади калаш на мртво куче, и вие сте ми некој „НАВИЈАЧИ“:pos2:
неписмен селанин незнаеш ни името да го напишеш, Хаскер !!
НЕ бееееее леле ама погрешно разбравте. Песната е брат од РОМА против ЛАЗИО ја напишав пошто знам дека си за рома нема никакво вреѓање против тебе ако сакаш и ке ти ја преведам!!браво "брат"
не се надевав на вакво нешто од тебе
ок ако е такаНЕ бееееее леле ама погрешно разбравте. Песната е брат од РОМА против ЛАЗИО ја напишав пошто знам дека си за рома нема никакво вреѓање против тебе ако сакаш и ке ти ја преведам!!
што е до мене се е во редЕј од мој еден пост што не беше против никој вие напраивте партали!! ЌЕ се скараме многу!! Почнавте многу да ми вреѓате и да кажувате глупости против ФЕМИЛИ итн. Ај преваспитајте се што кажавте вие а што кажав јас!!
Оф мори мајко мила ти најде мене да ми викаш сељак? ццц, а другарчињава од цпб многу добра приказна ви направиле не викам не, си знаат они нема потреба да се расправам по форумов...Ах,сељаку.Ти како прво да знаеш мене не ми е до името,тоа ми е ник на сите форуми и кути.Мислиш се плашам од Фемили.ЦПБ ве издрвиле здраво и се на нас се силиш коњу еден скапан.:helou:
ne ni oni napravia prikazna taka na vesti kazaa......Оф мори мајко мила ти најде мене да ми викаш сељак? ццц, а другарчињава од цпб многу добра приказна ви направиле не викам не, си знаат они нема потреба да се расправам по форумов...
Ти само што влезе и се знаеш така?ne ni oni napravia prikazna taka na vesti kazaa......
Што кажаа на вести бе? дека FA го јадела во тепачката што се случила?? не бидете смешни...ne ni oni napravia prikazna taka na vesti kazaa......