Фан Клуб : Овче Поле

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Извини ти си најпаметен..

Се усра водич па водич.Нема подобро од тоа да бидиш од Свети Николе.. Ако имаш некоја попаметна работа бегај од овде, од авион се глеа дека дркаш на Овче Поле :drk:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
ista_budala, немам намера да се докажувам со тебе, а и вие останатите немора да му докажувате... претпоставувам чив е профилот, и ако сакаш посмирено малку, немора да се палиш одма и да праќаш поздрави, не е ова Телевизија или Радио па да праќаш Новогодишни поздрави и честитки... а, ако си ме видел дека стојам на оградата, требало да видеш и дали викам против тренерот, пошто не сум дволична особа јас на тренинг кога идам јас да гледам и кога комуницирам со него, а на трибина да го плукам... не дека се бранам, бидејќи и да сум викал против него ќе си признаев, нема што да се крие тука... било 50 души да викаат, било 51... има разлика??? А тоа беше иницијатива на 2-3 членови, и тоа е више друга работа што другите се нафрлија одма... :toe:

Ајде биди ми поздравен, се гледаме наредниот домашен натпревар, и веќе ако сакаш да осудуваш некој, "Прво рипни па кажи Оп!!!" :helou:

П.С. И другите малку посмирено, а не некој напише нешто и другите како муви на го*но се залетувате и почнувате дискусија која нема да има крај... :smir:

Член од
17 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
3
pa mozebi samo si zeval a ne si vikal i toa se slucuva i nema potreba ti da mi kazuvas dali da idam na natprevari ili da ne idam ,bese mnogu podobro koga se igrase vo veles barem nemase ligusi kako vas .......

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
pa mozebi samo si zeval a ne si vikal i toa se slucuva i nema potreba ti da mi kazuvas dali da idam na natprevari ili da ne idam ,bese mnogu podobro koga se igrase vo veles barem nemase ligusi kako vas .......

Де бе прочитај убаво што напишав... кај сум ти кажал да идеш или да не идеш на натпревари??? Реков се гледаме на наредниот натпревар, што има лошо тука??? :nesvest:

И дај без вреѓање, никој никого не е навредил :smir:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Eдно прашање до ista budala:Зошто ти доаѓаш да гледаш кошарка во Свети Николе?

Член од
17 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
3
aj dosta se raspravam so decista ke se poraduvate uste nekoj natprevar i dosta vi bese kosarka ne trebase voopsto nitu da se igra kaj vas zosto ne znaete da cenite nisto...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Торус - ОВЧЕ ПОЛЕ, Сабота 20.02.2010 во 18:00 часот со Директен Пренос на А2 :helou:

saman

Раскажувачот
Член од
1 август 2009
Мислења
367
Поени од реакции
91
Mile ne bile dva trojca site zaednicki vikaa da si odi a sega ti ako sakas da se pravdas deka ne si vikal toa e drugo .....podrska za OVCARI i za vodicot Oliver
Тебе толку ли те стега мозоко за тренеро ? Нормално е после неколку порази, навивачите да бидат незадоволни и да си побараат смена на тренерот.

ne e bitno dali bilo ideja na eden ili dvajca zosto vikaa site ako ne sakale trebalo da kutat i vie ste mi bile nekoj si navivaci treba "site za eden eden za site"a ne kako vie sto praite da se tuzikate koj bil koj ne bil .....
Сам си се побиваш бе друже.

smiri se ti i tie drugite sto pisuvate koj ste vie dvajca ovde da kazuvate se i sesto za klubot koj bil koj ne bil koj zosto si otisol kako si otisol vie ne ste navivaci vie ste komentatori .... uste ednas pozdrav do vodacot na OVCARI
Од денеска ќе се донеси закон кој ќе и забрани на навивачите да коментираат за клубот за кој навиваат. Друже кое одделени е си ти ?

П.С
Не ги замарај дечките си се супер и се понашаат како секоја навивачка група. И шо толку поздрав до водачо идол ли ти е ?

Немој да ми ѓи вреѓаш другарчињата. Никој не може да ти кажува дали да одиш или не на натпревар. Тоа е твое право на одлука за која се надевам дека убаво ќе размислиш дали ќе не удостоиш со твоето присуство кое на сите ни значи :pos2: .

Член од
30 декември 2009
Мислења
92
Поени од реакции
3
Дечки не се замарајте со непотребни работи,не е вредно на глупости да си го трошите времето

Член од
18 февруари 2010
Мислења
2
Поени од реакции
1
:pos::pos::pos::pos::uvo:
Како кажеш шефе:salut:
decki zaso se samo raspravate za nekoj so ke si pravi kejf na K...T toj e javnalicnost i narodot ima pravo dali ke go saka i dali ke bide protiv nego i samata publika gleda deka nema bas nekoi najdobri rezultati na domasen teren zatoa ve molam bez prepukuvanja ok pozdrav :helou:

Член од
17 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
3
deca sto vi e vam,ubavo vi kazav uste ovaa sezona i cao nema veke da vidite kosarka zatoa sega dodeka mozete gledajte i dosta komentirate

Kajgana Shop

На врв Bottom