ista_budala, немам намера да се докажувам со тебе, а и вие останатите немора да му докажувате... претпоставувам чив е профилот, и ако сакаш посмирено малку, немора да се палиш одма и да праќаш поздрави, не е ова Телевизија или Радио па да праќаш Новогодишни поздрави и честитки... а, ако си ме видел дека стојам на оградата, требало да видеш и дали викам против тренерот, пошто не сум дволична особа јас на тренинг кога идам јас да гледам и кога комуницирам со него, а на трибина да го плукам... не дека се бранам, бидејќи и да сум викал против него ќе си признаев, нема што да се крие тука... било 50 души да викаат, било 51... има разлика??? А тоа беше иницијатива на 2-3 членови, и тоа е више друга работа што другите се нафрлија одма...
Ајде биди ми поздравен, се гледаме наредниот домашен натпревар, и веќе ако сакаш да осудуваш некој, "Прво рипни па кажи Оп!!!" :helou:
П.С. И другите малку посмирено, а не некој напише нешто и другите како муви на го*но се залетувате и почнувате дискусија која нема да има крај... :smir: