Фан Клуб : Овче Поле

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
deca sto vi e vam,ubavo vi kazav uste ovaa sezona i cao nema veke da vidite kosarka zatoa sega dodeka mozete gledajte i dosta komentirate
Абе зашто вакви коментари, одма ме разочара... Од каде ова? Зошто така? Што се случило? :nesvest:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
e taka ke im praite na skopjanite glupi svetinikolci.........
Кажи ми те молам, што е работата, зошто така... Се случило нешто неочекувано? Од каде сега тоа? Се спрема нешто? Не ми е јасно? Те молам кажи, не ме држи во неизвесност :nesvest:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Хм, абе скопјанин, па ти имаш ставено „будала“ у никнејм. Знаеш ваљда што е „будала“?
Велешанец е :wink:

П.С. Уште чекам на одговор што се случило, стварно не ми е јасно ништо??? :jaj:

Член од
17 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
3
nemam potreba sto da vi odgovaram pocekajte uste nekoj natprevar i ke go doznaete sami odgovorot...ovcari

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
nemam potreba sto da vi odgovaram pocekajte uste nekoj natprevar i ke go doznaete sami odgovorot...ovcari
Ајде не е проблем, само друг пат ќе те замолам да бидеш подиректен, бидејќи немаш појма колку се разочарам кога прочитам дека од наредната сезона ќе нема кошарка кај нас :nesvest: Уште на самата помисла ми паѓа тешко, а не дај Боже и стварно да се случи тоа :jaj: :nesvest:

П.С. 10 Коментари, а веќе ќе ти експлодира репутацијата :wink:

Член од
17 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
3
nema so da se razocaruvate realnosta vi e taa decki dosta vi bea 2 godini ,,,,ne se razocaruvajte ke si gledate na tv

Kajgana Shop

На врв Bottom