Фан Клуб : Овче Поле

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Едно прашање до поупатените за трансферите во Македонската кошарката... :wink:

Трансфер периодот е завршен, тоа знам :wink: за странци да се земат може во секое време, и тоа знам (но, веќе имаме четири) :)

Е, сега незнам, дали може да се земат Македонски играчи како слободни агенти во овој период?

Фала однапред :smir:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Едно прашање до поупатените за трансферите во Македонската кошарката... :wink:

Трансфер периодот е завршен, тоа знам :wink: за странци да се земат може во секое време, и тоа знам (но, веќе имаме четири) :)

Е, сега незнам, дали може да се земат Македонски играчи како слободни агенти во овој период?

Фала однапред :smir:
Moже :smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Член од
25 јуни 2007
Мислења
100
Поени од реакции
2
bb[noone];3298192 напиша:
тимот го напуштија тренерот Ангел Љутков,Боби Михајловски и Трајче Караџов, причините не се за тука :wink:
Za kaj se??:wink:sto se desi? zosta taka odednas? kade prodolzuvaat?

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Ако сакате дај кажете ми ги причините преку пп ,зошто ,кај се сега итн

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
тренер најверојатно газдата на клубот :) а играчи не ми се верува да дојдат :wink:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
bb[noone];3299969 напиша:
тренер најверојатно газдата на клубот :) а играчи не ми се верува да дојдат :wink:
Како - така, влеваме во првите четири на табелата... Единствен начин да не бидеме во првите четири е ако Вардар Осигурување и Торус им пуштат на Работнички па ние да не идеме, така може... ама не верувам дека ќе испаднат толку не фер и да им пуштат, бидејќи тоа ќе биде и повеќе од приметливо :toe:

А, пред да почне плеј-офот мислам дека има трансфер период, па тогаш може да се доведат неколку играчи и да ги попунат празните места во екипата :helou:

Ama sme tainstveni :D sepak nema vrska pominalo toa veke ne se vo klubot i neka im e so sreka kade i da prodolzat,se znae kade prodolzuvaat ovie trojca??koj trener doaga na negovo mesto i koi drugi igraci pisete poveke informacii?
Ова е најчитаниот јавен форум, него го читаат три пати повеќе луѓе од колку што коментираат... читаат и професионални кошаркари, тренери, луѓе од управа, луѓе што се блиски со некои од управата на клубовите итн. итн... :smir:

И запамти дека некои работи не се за во јавност... ќе дојде време и тоа ќе го дознаеш... постојат весници, интернет-страни, вести и разни медиуми и ќе дознаеш се во свое време :helou:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не знам што ви се десило али тоа што сеа не пишувате ништо не ви го сфаќам.
Сами викате дека ќе се дознае од весници,нет,медиуми, а вие пак ќутите.
Зашто?

Чекам на ПП објаснување у кратки црти ... дискреција загарантирана:wink:

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Брат на форумов читаат луге од управата, кошаркари, и уште кој ти не . Да не се излетуваме ја и Миле , се ке си дојде во свое време и ке се дознае ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom