Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
гледам за маички нешто сте збореле па еве предлог од мене

напред
123.jpg
позади
1234.jpg

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
super samp da ima i makedonija fanovi da pise
A зошо ти не бидеш спонзор на дресовите одоздола може да пише „Пекара-КурназТОМЧЕ“ :)

Ајде ајде не остана уште многу до почетокот на новата сезона, околу 15 дена останаа, јас очекувам едно поголемо засилување во средниот ред од 15-20м :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Значи какви зицери ни се нудат и не ги искористуваме...единствено треба платите да се договорат а трансферот не е проблем и ние зебуваме работа... почнува пак да ме фаќаа онаа минатогодишна паникаама сега озбилно...
Какви шанси Боатенг и Бокети на позајмица да дојдат , ај да не ја пишувам и онаа за Ибрахимович зашто не ми беше релевантна. А и како што гледам Маикон останува во Интер незнам што се чека за ангажман на Илсињо :toe:
Ама највеќе ме нервира како може такви влијателни луѓе како Берлускони и Галијани да неможат да се оттарасат од говеда како Јанкуловски и Каладзе

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
abe kakvi 11 odo kaladze jankulovski i bonera jas ne gi racunam za i odbrambeni tie se saboteri na milan hehe bas taka e koga i da igraat pravat greski mnogu :)
Ти ако не ги сметаш тава е друго.Ама не може во еден тим да има 30 играчи,15 во одбрана.:smir:

Денес легендата Инзаги полни 37 години.
Нека му е срекен роденденот и уште многу успеси во Милан.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Нека му е среќен роденденот, ама Лупче, не му требаат повеќе успеси во Милан, нека има успеси во некој друг тим.
Дида го продадовме некаде или уште е тука?

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Нека му е среќен роденденот на ПИПО, легенда е човекот.

Инаку маичката горе од Мак. Тигар е закон, мора да си испечатам.:)

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Нека му е среќен роденденот, ама Лупче, не му требаат повеќе успеси во Милан, нека има успеси во некој друг тим.
Дида го продадовме некаде или уште е тука?
Дида откако му истече договорот беше слободен играч,Имаше понуди од неколку бразилски тимови но тој ги одби.Најверојатно крај на кариерата!

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
A зошо ти не бидеш спонзор на дресовите одоздола може да пише „Пекара-КурназТОМЧЕ“ :)

Ајде ајде не остана уште многу до почетокот на новата сезона, околу 15 дена останаа, јас очекувам едно поголемо засилување во средниот ред од 15-20м :)
hehe sekako deka moze eve jas i stavre ke go podnesime trosokot
znam eden kolega od negotino napravi slicna maica samo sto mu napravi na rap zvezdata vukac mc od negotino

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs294.snc3/28360_1129841024439_1779655623_231592_499662_n.jpg

od pozadi pise pekara srna a ja drzat moite prijateli mile i stanka

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
гледам за маички нешто сте збореле па еве предлог од мене

напред
Прегледај го приврзокот 33483
позади
Прегледај го приврзокот 33484
Сите предлози што ги имаате за маички прикачувајте ги ќе се одберат најдобрите и ќе ги има во повеќето градови од секој град ќе има како еден преставник што ќе ги добива.

Оваа маичка е добра само да има и текст нешто подобро би било.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Сите предлози што ги имаате за маички прикачувајте ги ќе се одберат најдобрите и ќе ги има во повеќето градови од секој град ќе има како еден преставник што ќе ги добива.

Оваа маичка е добра само да има и текст нешто подобро би било.
кој што како кога зошто????

Сакам маичка, очекувам да ме известите кога ќе биде официјално дефинирана сликата што ќе стои на неа

Само немојте да барате по 1000 денари за една :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
кој што како кога зошто????

Сакам маичка, очекувам да ме известите кога ќе биде официјално дефинирана сликата што ќе стои на неа

Само немојте да барате по 1000 денари за една :)
И јас земам ако се направи добра маицка,а можам да бидам одговорен за мојот град,добра идеа

М

Мартин`

Гостин
Мене оваа ми се свиѓа ..

Инаку ајде пријавете се кај мене по ПП оние коишто сакаат сериозно да помогнат во изработка на професионален веб сајт за Ac Milan - Macedonia каде што ќе ни требаат и редовни автори да преведуваат статии поврзани со Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom