super samp da ima i makedonija fanovi da piseгледам за маички нешто сте збореле па еве предлог од мене
напред
Прегледај го приврзокот 33483
позади
Прегледај го приврзокот 33484
A зошо ти не бидеш спонзор на дресовите одоздола може да пише „Пекара-КурназТОМЧЕ“super samp da ima i makedonija fanovi da pise
Ти ако не ги сметаш тава е друго.Ама не може во еден тим да има 30 играчи,15 во одбрана.:smir:abe kakvi 11 odo kaladze jankulovski i bonera jas ne gi racunam za i odbrambeni tie se saboteri na milan hehe bas taka e koga i da igraat pravat greski mnogu
Дида откако му истече договорот беше слободен играч,Имаше понуди од неколку бразилски тимови но тој ги одби.Најверојатно крај на кариерата!Нека му е среќен роденденот, ама Лупче, не му требаат повеќе успеси во Милан, нека има успеси во некој друг тим.
Дида го продадовме некаде или уште е тука?
hehe sekako deka moze eve jas i stavre ke go podnesime trosokotA зошо ти не бидеш спонзор на дресовите одоздола може да пише „Пекара-КурназТОМЧЕ“
Ајде ајде не остана уште многу до почетокот на новата сезона, околу 15 дена останаа, јас очекувам едно поголемо засилување во средниот ред од 15-20м
Сите предлози што ги имаате за маички прикачувајте ги ќе се одберат најдобрите и ќе ги има во повеќето градови од секој град ќе има како еден преставник што ќе ги добива.гледам за маички нешто сте збореле па еве предлог од мене
напред
Прегледај го приврзокот 33483
позади
Прегледај го приврзокот 33484
кој што како кога зошто????Сите предлози што ги имаате за маички прикачувајте ги ќе се одберат најдобрите и ќе ги има во повеќето градови од секој град ќе има како еден преставник што ќе ги добива.
Оваа маичка е добра само да има и текст нешто подобро би било.
И јас земам ако се направи добра маицка,а можам да бидам одговорен за мојот град,добра идеакој што како кога зошто????
Сакам маичка, очекувам да ме известите кога ќе биде официјално дефинирана сликата што ќе стои на неа
Само немојте да барате по 1000 денари за една
За охрид сметајте на мене ! :salut:И јас земам ако се направи добра маицка,а можам да бидам одговорен за мојот град,добра идеа
Денес МИЛАН потпиша 4 годишен договор со Тарас БуљбаЗдраво дружино се вракам после 2 недели,дај израдувајте ме со некој трансвер,имасе ли несто такво.....