Пред да почне сезона сите да напраат по 30 години да не остане некој со 29срекен нека му е роденнот на хунти абе шо прајте вие море секој ден имате по некој играч со слави роденден хехехех
хахаххахаххахаххахахПред да почне сезона сите да напраат по 30 години да не остане некој со 29![]()
Немој да те слушне Син одма ќе ти го образложи новото правило,и како му е жал што шиттер ќе немал конкурент на трасфер пазарот сега и засекогаш хахахаха :wink:хахаххахаххахаххахахајде од година ке ве биде мислам берлу најави 86 мил буџет ... ке правите боом на пазаров ... барем така тој најави... и на повекето им завршуваат договорите колку шо знам јас
Новото правило е колку заработи тимот толку и ке троши, Берлускони ако сака и 400 милиони евра нека има на располагање за Милан, ограничен ке е, и ако заработката му е рецимо 20, толку и ке може да потроши а евентуално ако сака да направи бомбастичен трансфер, ке мора да продава играчи од кои ке може да заработи многу ...Немој да те слушне Син одма ќе ти го образложи новото правило,и како му е жал што шиттер ќе немал конкурент на трасфер пазарот сега и засекогаш хахахаха :wink:
ајде Пато и Верди имаат мали повреди ама со Силва,Сидорф ,Адија и Оневу што е работата,а искрено Јанко и Каладзе кејф ми се прај ма да и ОООО требало дома да си седиПовикани 24 росонери за Тrofeo TIM Купот:
Abate, Abbiati, Ambrosini,
Amelia, Antonini, Beretta, Bonera, Borriello, Flamini, Gattuso,
Huntelaar, Inzaghi, Merkel, Nesta, Novinic, Oddo, Oduamadi,
Papastathopoulos, Pirlo, Roma, Ronladinho, Strasser, Yepes,
Zambrotta...
.Неповикани: Pato, Thiago Silva, Seedorf, Verdi, Onyewu,
...Adiyiah, Kaladze и Jankulovski
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=31892
Верди е повреден, Пато не е ... играше за Бразил па затоа не е повикан заедно со Силва. Сидорф... не било ништо сериозно а Адијах и Огучи незнам зашто не се повикани на вакви утакмици ако не го гледаме Адијах тогаш да заборавиме на него...Се надевам дека нема да има Гуркуф втори дел!ајде Пато и Верди имаат мали повреди ама со Силва,Сидорф ,Адија и Оневу што е работата,а искрено Јанко и Каладзе кејф ми се прај ма да и ОООО требало дома да си седи