Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Па мн. јасно дека новите генерации ке бидат 90% за Интер бе ..... 5год. шампиони по ред ...ич уво не им чуе .....за кого би бил ти ?

А тоа дека имало на рома навивачи повеќе од на Интер ...мало морген =)

Постарите генерации се највеќе за Јувентус/Милан пошо биле *најдобри* во тоа време ....Помладите се за Интер ....Simple as ....
помлади генерации :pos2::pos2::pos2: АУУУУУУУУ!!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.239
Деко, извини вака ама мислам дека ќе се сложиш новите генерации за кого навиваат. Дури и 12 годишни момичиња веќе си имаат "одбрано" и "навиваат" за тим а тоа е Барселона. Изминативе неколку години, како што јас имам сфатено, кој не знае за кого да навива, навива за Барселона. Кој не гледал ниедна утакмица, потслушнал нешто за Барса и Меси и утредента ставил статус на Фејсбук - <3 Меси <3.
Дури до вчера некои личности што не гледале ниедна утакмица освен финалиња на ЛШ (делумно) и обавезно само финалиња на ЕП и СП, денес ме зафркаваат за тоа што навивам за Милан а не за... на пример Барселона. Најаки биле, и Меси бил вонземјанец.
И на ова светско ќе се за... Аргентина :|.

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Деко, извини вака ама мислам дека ќе се сложиш новите генерации за кого навиваат. Дури и 12 годишни момичиња веќе си имаат "одбрано" и "навиваат" за тим а тоа е Барселона. Изминативе неколку години, како што јас имам сфатено, кој не знае за кого да навива, навива за Барселона. Кој не гледал ниедна утакмица, потслушнал нешто за Барса и Меси и утредента ставил статус на Фејсбук - <3 Меси <3.
Дури до вчера некои личности што не гледале ниедна утакмица освен финалиња на ЛШ (делумно) и обавезно само финалиња на ЕП и СП, денес ме зафркаваат за тоа што навивам за Милан а не за... на пример Барселона. Најаки биле, и Меси бил вонземјанец.
Потполно си во право брат...

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Точно ли е дека сте лапнале некој талент по име Џакомо Берета?

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Точно ли е дека сте лапнале некој талент по име Џакомо Берета?
Од лани е лапнат тој, ама на ко - сопственост, а годинава ги откуи Милан и останатите 50% од Берета. Само изминатава сезона во Примавера тимот не беше најсјајна за него најмногу заради повреди...

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ајт белким овој ќе го биде.:D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
[/COLOR]Добро бе не ми е јасно ... Цел живот од кога знам за себе во Сериа А само Јуве и Милан се бореле и Рома била тука позади нив и никаде ги немаше навивачите на Интер ... Ретко кој беше навивач на Интер ... Или беа на Јуве или на Милан евентуално чат-пат за Рома ... Е сеа, финтава ми е од кај к*р овие 5 години излегоа на виделина сите тие навивачи што ги немаше до скандалот во 2006 ..
Не туку треси глупости интер имале фанови уште од времето кога роналдо ил феномено пристигна на Меаца..тогаш со роналдо,џоркаеф,морфео,симеоне,заморано,баџо интер имаше фантазија од тим и посилен од било кога...во уефа се прошета до титулата а во сериа А судиите му ја одзедоа и му ја подарија на твојот јувентус....Интер се борел за скудето уште во 2002(кога изгуби од лацио во последно коло),2003(5 бода зад јувентус)....во 2005 веќе го освои купот на италија а од следната купот уште еднаш и супер купот...значи интер отсекогаш имал фанови јас од кога знам за себе интераши имаше доста и секоја втора сезона интер се бореле за скудето....сега па дури ми ја споменуваш рома пред Интер:pos2:..значи не се бламирај и биди искрен........

--- надополнето ---

Кој помлади генерации бе?! Родени 2000, 2001 што сеа почнуваат фудбал да гледаат?! .. па до пред 3-4 години Милан и Јуве беа на врвот во италија и Европа..

Се додека не им ги подариа на интер после 15 години титула и од коа им земаа на Јуве пола тим па почна некако да освојува благодарение на Калчополи .. 45 години лига на шампиони не освоиле после толку време конечно .. и и и Јувентус има највеќе фанови во италија па после се Милан .. и и и мислам дека се Интер или Рома после не сум сигурен .. како и да е ќе се зголеми бројката на интер после вакви успеси тоа е сигурно и плус мислам во македонија веќе и има повеќе фанови Интер поради Пандев ..
Сега ти ако ги мразиш интер не мора да ги оспоруваш освоените титули.....можени не немаше долго време но сега стигнаа нашите 5 минути а таквите како тебе можат само да молчат и да гледаат како интер ги собира трофеите насекаде...не се бламирај скоро секаде пиши дека во Италија и во Милано интер има повеќе фанови од Милан,сега не знам од каде произлезе рома во муабетот ама очигледно дека не си доволно информиран...во мкд и пред пандев имаше голем број на фанови на Интер само што оние неутрралните си имаа свои симпатии кон Пандев па поради тоа се определија за Интер

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
LELELE kakov evrogol dade sega KRASIK,abe neka go zemaat dodeka ne se duplira posle svetsko... inace igraat srbija-kamerun

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Красиќ и Џеко....and Milan will rise again! :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Затоа реков *новите генерации* =)

+сеа Интер ке ќари зашо ја тепаа Барса - значи појаки се :)))

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Затоа реков *новите генерации* =)

+сеа Интер ке ќари зашо ја тепаа Барса - значи појаки се :)))
brat ic kur na me boli koj ke navivat za MILAN ili za INTER, pa pola debili od fudbal vo Makedonija navivaat za inter radi Pandev..ne e toa merilo

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Значи џабе дискутирате кој повеќе фанови има и кои се поголеми фанови. Секој човек има право да си навива за кој тим сака и од кога сака...Респект и до фанот на Интер и до фанот на Јувентус и на Рома и на сите...Колку го сакам јас Милан толку го сака сигурно и Деко на пример Интер и ред други работи и џабе ни е овде трошење време за да докажуваме кој повеќе си го сака тимот, затоа што сите си ги сакаме исто тимовите само што тимовите ни се различни...има успони и падови кај сите...сме биле и ние на врвот ама сега се нивните 5 минути и тоа е факт. Поздрав до сите вистински фанови и дајте мир и респект малце! :smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Значи џабе дискутирате кој повеќе фанови има и кои се поголеми фанови. Секој човек има право да си навива за кој тим сака и од кога сака...Респект и до фанот на Интер и до фанот на Јувентус и на Рома и на сите...Колку го сакам јас Милан толку го сака сигурно и Деко на пример Интер и ред други работи и џабе ни е овде трошење време за да докажуваме кој повеќе си го сака тимот, затоа што сите си ги сакаме исто тимовите само што тимовите ни се различни...има успони и падови кај сите...сме биле и ние на врвот ама сега се нивните 5 минути и тоа е факт. Поздрав до сите вистински фанови и дајте мир и респект малце! :smir:
Секоја чест за постот браво другар..респект и за тебе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom