Alexandre_Pato
Шева 7
- Член од
- 13 февруари 2009
- Мислења
- 132
- Поени од реакции
- 36
Не само тебе.....и на многу други..........од групи да не излезат!!!!Умри Дунга да те ебам во мозокот ретардиран!
Кретенов ме натера да бидам против Бразил.
Не само тебе.....и на многу други..........од групи да не излезат!!!!Умри Дунга да те ебам во мозокот ретардиран!
Кретенов ме натера да бидам против Бразил.
Ги заборај Пато и БориелоГотово не гледам светско, Роналдињо не игра, Пирло не игра, кој да ги гледам сеа Северна Кореја. Да ти ебам среќата да ти ебам.
дечко ај скриј се негдеГи заборај Пато и Бориело
Вдв,Дренте,Гаго,Џеко,Красиќ,Отаменди,Ван Дер Вил и некои бразилчиња млади Гансо итн..Извинете што пречам ... Но, ме интересира Милан со кои играчи е поврзуван на трансфер листата ?
ок .. фала мн ... немав време да ги читам постовите бидејќи заостанувам 15-20 страни ...Вдв,Дренте,Гаго,Џеко,Красиќ,Отаменди,Ван Дер Вил и некои бразилчиња млади Гансо итн..
Си напрајле поштено трансфер како Торпедоок .. фала мн ... немав време да ги читам постовите бидејќи заостанувам 15-20 страни ...
Грешка ... 8 страни биле .... х)
--- надополнето ---
Добро бе не ми е јасно ... Цел живот од кога знам за себе во Сериа А само Јуве и Милан се бореле и Рома била тука позади нив и никаде ги немаше навивачите на Интер ... Ретко кој беше навивач на Интер ... Или беа на Јуве или на Милан евентуално чат-пат за Рома ... Е сеа, финтава ми е од кај к*р овие 5 години излегоа на виделина сите тие навивачи што ги немаше до скандалот во 2006 ..
Па мн. јасно дека новите генерации ке бидат 90% за Интер бе ..... 5год. шампиони по ред ...ич уво не им чуе .....за кого би бил ти ?ок .. фала мн ... немав време да ги читам постовите бидејќи заостанувам 15-20 страни ...
Грешка ... 8 страни биле .... х)
--- надополнето ---
Добро бе не ми е јасно ... Цел живот од кога знам за себе во Сериа А само Јуве и Милан се бореле и Рома била тука позади нив и никаде ги немаше навивачите на Интер ... Ретко кој беше навивач на Интер ... Или беа на Јуве или на Милан евентуално чат-пат за Рома ... Е сеа, финтава ми е од кај к*р овие 5 години излегоа на виделина сите тие навивачи што ги немаше до скандалот во 2006 ..
Кој помлади генерации бе?! Родени 2000, 2001 што сеа почнуваат фудбал да гледаат?! .. па до пред 3-4 години Милан и Јуве беа на врвот во италија и Европа..Па мн. јасно дека новите генерации ке бидат 90% за Интер бе ..... 5год. шампиони по ред ...ич уво не им чуе .....за кого би бил ти ?
А тоа дека имало на рома навивачи повеќе од на Интер ...мало морген =)
Постарите генерации се највеќе за Јувентус/Милан пошо биле *најдобри* во тоа време ....Помладите се за Интер ....Simple as ....