Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
еве како стојат миланезиве на светското

RINO GATTUSO - ANDREA PIRLO - GIANLUCA ZAMBROTTA
Group F: Italy - Paraguay - Slovakia - New Zealand

THIAGO SILVA
Group G: Brazil - Ivory Coast - Portugal- North Korea

KLAAS JAN HUNTELAAR
Group E: Holland - Cameroon - Denmark - Japan

OGUCHI ONYEWU
Group C: England - Usa - Slovenia - Algeria

DOMINIC ADIYIAH
Group D: Germany - Serbia - Ghana - Australia

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Пирло се повредил и изгледа нема да игра на светсково.Имате линк на миланњуз.ит сеа ме мрзи да го ставам.Иначе ако овој адија изигра повеќе од 20 мин мислам дека е голем успех за него,а за Хунтелар очекувам да даде барем гол-два колку да му се качи цена.
Истотака скоро готова била работата за Луис Фабиано,а Хунтелар бил во дилема дали да оди во бенфика или волфсбург

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Нека оди во Волзбург и да им доплатиме и да го земиме Џеко :helou::helou::wink:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Готово не гледам светско, Роналдињо не игра, Пирло не игра, кој да ги гледам сеа Северна Кореја. Да ти ебам среќата да ти ебам.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Извинете што пречам ... Но, ме интересира Милан со кои играчи е поврзуван на трансфер листата ?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Вдв,Дренте,Гаго,Џеко,Красиќ,Отаменди,Ван Дер Вил и некои бразилчиња млади Гансо итн..
ок .. фала мн ... немав време да ги читам постовите бидејќи заостанувам 15-20 страни ...

Грешка ... 8 страни биле .... х)

--- надополнето ---

Добро бе не ми е јасно ... Цел живот од кога знам за себе во Сериа А само Јуве и Милан се бореле и Рома била тука позади нив и никаде ги немаше навивачите на Интер ... Ретко кој беше навивач на Интер ... Или беа на Јуве или на Милан евентуално чат-пат за Рома ... Е сеа, финтава ми е од кај к*р овие 5 години излегоа на виделина сите тие навивачи што ги немаше до скандалот во 2006 ..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
ок .. фала мн ... немав време да ги читам постовите бидејќи заостанувам 15-20 страни ...

--- надополнето ---

Добро бе не ми е јасно ... Цел живот од кога знам за себе во Сериа А само Јуве и Милан се бореле и Рома била тука позади нив и никаде ги немаше навивачите на Интер ... Ретко кој беше навивач на Интер ... Или беа на Јуве или на Милан евентуално чат-пат за Рома ... Е сеа, финтава ми е од кај к*р овие 5 години излегоа на виделина сите тие навивачи што ги немаше до скандалот во 2006 ..
Си напрајле поштено трансфер како Торпедо

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

--- надополнето ---

Па мн. јасно дека новите генерации ке бидат 90% за Интер бе ..... 5год. шампиони по ред ...ич уво не им чуе .....за кого би бил ти ?

А тоа дека имало на рома навивачи повеќе од на Интер ...мало морген =)

Постарите генерации се највеќе за Јувентус/Милан пошо биле *најдобри* во тоа време ....Помладите се за Интер ....Simple as ....

Ф

Фил Ајви

Гостин
Сите се изнадаваа голови освен Хунти наш. :pos2:

Ај сега да го видиме циганчето. :)

Член од
5 јуни 2010
Мислења
32
Поени од реакции
1
Па мн. јасно дека новите генерации ке бидат 90% за Интер бе ..... 5год. шампиони по ред ...ич уво не им чуе .....за кого би бил ти ?

А тоа дека имало на рома навивачи повеќе од на Интер ...мало морген =)

Постарите генерации се највеќе за Јувентус/Милан пошо биле *најдобри* во тоа време ....Помладите се за Интер ....Simple as ....
Кој помлади генерации бе?! Родени 2000, 2001 што сеа почнуваат фудбал да гледаат?! .. па до пред 3-4 години Милан и Јуве беа на врвот во италија и Европа..

Се додека не им ги подариа на интер после 15 години титула и од коа им земаа на Јуве пола тим па почна некако да освојува благодарение на Калчополи .. 45 години лига на шампиони не освоиле после толку време конечно .. и и и Јувентус има највеќе фанови во италија па после се Милан .. и и и мислам дека се Интер или Рома после не сум сигурен .. како и да е ќе се зголеми бројката на интер после вакви успеси тоа е сигурно и плус мислам во македонија веќе и има повеќе фанови Интер поради Пандев ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom