Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Официјално е. Берлускони рекол дека Леонардо ќе си оди затоа што бил тврдоглав и Милан под него играл лошо. За нов тренер преговорите биле во тек
линк
Жал ми е за Лео, на криво место и криво време се погоди. Се најдобро, и нека има иднина каква што заслужува.
Господ нека ни е напомош! Веќе почнаа да ја прелеваат чашата старциве:tapp:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
5.772
Mислам дека легенда како Лео заслужува да покаже што знае и умее, а не од една сезона да се увидат резултатите...Но тоа е...старците не играат и толку...

:salut:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Лео не е ни малку виновен што тимов е во ваква форма...Со овие играчи и со овие повреди ТОЛКУ! и мурињо да дојде нема да не направи шампиони...Проблемот е во составот а не во Лео...Сум против заминувањето на Лео ама тоа е што е не можеме да смениме ние ништо :uvo:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Абе Лео ли е крив бе, леле какви кретени се овие Берлускони и Галијани, сакаат со истите играчи една деценија да освојуваат титули, ц ц ц ...:nerv::nerv:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Следнава година куп уефа ако играме добри сме кога ќе дојде некој тренер..тој што се споменуваше како се викаше не ми текнува..Липи ако дојде ќе биде нешто друго :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.653
Поени од реакции
48.696
Галијани со зачудување демантира, “Нема шанси Берлускони да го рекол ова бидејќи Леонардо останува во Милан и наредна сезона’’.
Oва е кажано ова за да се амортизира разочарување
Мене ми беше чудно уште од одма ова, да даваш ваква изјава на уште не завршена сезона и да нарушуваш и така кревка атмосефера не личи на префригана хиена како Берлускони.

Како и да е, ова сеа демант колку да се смири ситуација до крај па последно коло кога ќе обезбедат трето место официјално ќе го летнат Лео.

P

PewDiePie

Гостин
Нека си оди Лео,овој Милан и овие споственици не заслужуваат таков тренер и човек.Мансини веројатно ќе биде последниот бразилец купен во Милан......а и да се купи некој тоа ќе биде шунт од некоја регионална браз. лига,исто верувам дека наредната година ќе биде последна година кога ќе играме во Л.Ш..........

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нека си оди Лео,овој Милан и овие споственици не заслужуваат таков тренер и човек.Мансини веројатно ќе биде последниот бразилец купен во Милан......а и да се купи некој тоа ќе биде шунт од некоја регионална браз. лига,исто верувам дека наредната година ќе биде последна година кога ќе играме во Л.Ш..........
Абе што не заслужува вие мислиш цел живот го познавате,јбг добар тренер е ама што да се прае,имаме играчи кои курот ги боли за све презаситени виделе многу тутитули и сеа више не им се игра..

Zemzela_

Solo Milan
Член од
5 септември 2009
Мислења
55
Поени од реакции
10
А бе ме расплакавте, да му ебам белата :smir:, го закопавте Милан:pop:, готово е, крај на свето ....
Јес да е работава сериозна, ама јас си велам дека келајциве нема да си поминат туку тики така, зашто Милан не е Берлу, Галијани ... и компанија.
Милан е многу повеќе, Милан се навивачите, ако не сака пак да си го добие по запчина и муцето нека инвестира или нек си оде педерот, ќе си најдеме друг ....

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.665
Јас лично неверувам дека Лео ќе го напушти Милан.
При една изјава на Лео пред 2-3 дена кажа дека планира наредната сезона да има појак состав од сегашниов
+ неверуем берлускони да му плати оштета на Лео :pos2: (ако го брка)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ама и ние многу му ја секираме... И онака Берлу старејт најмногу уште 5 години мојт да е газда после ќе е во мртва постела и ке требит да го продајт тимов.. Или Берлу јуниор ке го гледаме како прајт растур со трансвери. Значит во прашање се 4-5-6 години :smir::smir:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Голем поздрав до сите фанови на Милан,јас сум нов на форумов,истотака страствен навивач на Миланезите.:salut:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ама и ние многу му ја секираме... И онака Берлу старејт најмногу уште 5 години мојт да е газда после ќе е во мртва постела и ке требит да го продајт тимов.. Или Берлу јуниор ке го гледаме како прајт растур со трансвери. Значит во прашање се 4-5-6 години :smir::smir:
Е уба работа ако не се освои барем една титула наредните 5 години како што викаш ти. Ако не освоиме титула каква и да е ќе се соберат 10 години без трофеј.:tapp::tapp: Такво нешто на никоја добра екипа не му се случва.

П.С. Прочитав дека на натпреварот со Фиорентина можно е да бидат празни трибините.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Е уба работа ако не се освои барем една титула наредните 5 години како што викаш ти. Ако не освоиме титула каква и да е ќе се соберат 10 години без трофеј.:tapp::tapp: Такво нешто на никоја добра екипа не му се случва.

П.С. Прочитав дека на натпреварот со Фиорентина можно е да бидат празни трибините.
Зашто пред празни трибини ,поради револт на навивачите или ...?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Голем поздрав до сите фанови на Милан,јас сум нов на форумов,истотака страствен навивач на Миланезите.:salut:
Добредојде и на форумов и на темава.

Зашто пред празни трибини ,поради револт на навивачите или ...?
Мора да е поради револт, што друго би можело..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom