хаха на клупа ќе биде, па веројатно ќе влезеKoa ke se vrati Pato? Da go staam kec..
Пато го нема на клупа вечерва , ќе го има за Џеновахаха на клупа ќе биде, па веројатно ќе влезе
може само пари да фаќаш на него, за друго не се надевај! :helou:
Да да, сега се сетив.Пато го нема на клупа вечерва , ќе го има за Џенова
До 36 мин имаше 7 корнера и после не броевИмаше убав притисок, незнам колку корнери се изведоја. Да се продолжи второ полувреме со ваква иницијатива ќе се залепи гол гарант.
Da imame predvid deka favali ima skoro 40 godini i edno vreme igrase po dve-tri utakmici nedelno,ako se prasuvam jas idealna zamena na toa mesto bi bil norvezanecot od Fulam,likot e SBEP so 195 sm,ne mi e jasno zasto go cuva albertazzi koj e najdobar mlad bek vo italija.За пенало не бев многу убеден пред да видам снимката. И немом да замислам шо сакаше да напрај кој и да беше тој одбранбенио, падна на земја со двете нозе го покосе Бориело, а топката ја остај на место место само да ја исфрли.
Ама то е то и од ваква победа не ми се лоши. Ама во одбраната со враќањето на Фавали каква сигурност се воспостави. Не ми се верваше дури дека ова ќе го речам. Замислете која посрана сезона беше, Онјеву се одјаве уште од старт, Каладзе нешто ја посра работата најверојатно не вервам дека е повреден, Бонера по повредата стана најголем саботер и сакале или не да признајме по повредата на Неста Фавали ја спаси сезоната. Замислете да игравме со Бонера или недај боже со Одо.
Милан ке иде на ефтини млади варијатни,највероватно Астори,Каљари одредиле цена од 5 милDa imame predvid deka favali ima skoro 40 godini i edno vreme igrase po dve-tri utakmici nedelno,ako se prasuvam jas idealna zamena na toa mesto bi bil norvezanecot od Fulam,likot e SBEP so 195 sm,ne mi e jasno zasto go cuva albertazzi koj e najdobar mlad bek vo italija.