Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Dida - 6: Could do nothing on both goals that went past him, and largely did what could be expected of him.

Zambrotta - 5:
After some improved recent displays, Zambrotta showed his age again today. Was tormented by Miccoli.

Nesta - 6.5: Was a one-man defence at times. Milan's backline looks so weak when either Thiago Silva or Nesta doesn't play.

Favalli - 4: Roasted time and again by the likes of Cavani and Miccoli. Favalli turns 38 next month and Milan risk a great deal every time he plays.

Antonini - 4.5: Did okay in the first half, but had a nightmare in the second period and was put on his backside by Miccoli before Bresciano's strike.

Pirlo - 6: Impressed in the first half where he had a 100 per cent pass completion rate. Completely disappeared in the second period.

Ambrosini - 5: Has been inspired in recent games, but not today. Lost the midfield battle to Bresciano and Nocerino.

Abate - 5.5: Worked hard but lacked the technical quality to trouble Balzaretti and was eventually hooked.

Seedorf - 7: Some moments of genius, including a brilliant solo run that almost ended in a goal. Missed a good chance too, but it wasn't his afternoon.

Ronaldinho - 7.5: Created at least three great opportunities for his team-mates, and confirmed that he is in his best form since arriving in Italy.

Borriello - 6: Held the ball up and was twice unlucky not to score, but was second best to Bovo and Kjaer.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.291
Поени од реакции
8.490
Ако слушнем уште еднаш Антонини требал да игра, ќе падне крв, овој бе ни за у примаверата не е ебати безкичмењакот, Миколи шашма го напрае.

Јебига Палермо играше добро днска ( како и 90 % од натпреварите дома што ги играмо сезонава, противниците играат добро) и за разлика од Марсеј, Бари, Каљари ги искористи шансете, мие немавмо среќа днска и то је то. Среќа циганиве нерешено изиграа и не избегаа многу.

Фиорентина има да наплати и за Цирих и за Палермо, а и играмо многу боље на гости сезонава. Треба Бориело да одмори малце.
Денеска после Антонини најслаб беше Леонардо. Па со кој памет бе чуек, со кој ??

Рони е зверотиња, све подобар е и подобар, само да почне појше да шутира ќе биде шо би рекле коментаторине у НБА " Clear the runway for your own good" :tv:
Поради него падна некој гол? а виде Миколи на која страна играше ?

Според мене Замброта беше далеку најголем кривец!

А иначе денеска Траоре солиден ... Тој од арсенал што сме го сакале!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ете ви ги и оцените за Фавалињо... ти кажав боље ја би играл со Јанко ко централен или евентуално со Каладзе него ли со Фавали... неподвижен е, неможе зона да покрие а не па човек... незнае кај му е местото..
го научија Палермо и удрија од таму..

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Значи толку среќа да се немало.Не го искористија киксот на Интер и Јувентус.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Sto ste mu se nafrlile na Antonini tolku ne znam iskreno, padna vtoriot gol najvise radi negova krivica da ama ko prvo on ne ni trebase da bide tamo, zaso Zambrota spiese negde na drug del od terenot ovoj trcase od eden na drug kraj...epten mi e krivo so ja izgubivme ovaa inace poso imavme milijarda sansi za nereseno i za pobeda ama toa e koa neke da vleze neke :kesa:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
.........

Pozdrav do site Milanezi ne barajte nikakov krivec bwin si svrsi rabota i nikoj nemoze da mi dokaze deka denesnata utakmica ne bese namestena nikoj.
Sramo e toa sto se pravi ama golema para e vo prasane vcera utakmicite vo sportska koj prati znae deka 70 posto ne islegoa pogotovo vo Angliskata premier liga,i od petokot kako sto izleze bilten Milan se igarse 1.
Deneska vo edna golema kladilnica bese 1 pa i 1-1 za Milan prenatrupan znaci vo Skopje ili Makedonija a kade se drugite zemji.
Uste vo 12 saat Milan bese blokirana da se igra 1 a x i 2 mozea da se igraat koj prati znae.
Sepak mnogu dobro znaeme deka Milan denes koj go gledase ke gi pravime site krivci dzabe koga e naredeno od vrvot.
Juventus vcera izgubi,Milan denes izgubi i veke koga stana 2:0 za Palermo i Inter primi gol za da zavrsi nereseno.
Znaci trojcata favoriti kiksnaa neznam sto ke pravi Roma moze taa da bide 2.:bravo:za mesteneto ama treba da bidemi iskreni deka doaga transfer period treba da se ima kes toa e pozdrav do site.....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.057
Поени од реакции
51.427
Sto ste mu se nafrlile na Antonini tolku ne znam iskreno, padna vtoriot gol najvise radi negova krivica da ama ko prvo on ne ni trebase da bide tamo, zaso Zambrota spiese negde na drug del od terenot ovoj trcase od eden na drug kraj...epten mi e krivo so ja izgubivme ovaa inace poso imavme milijarda sansi za nereseno i za pobeda ama toa e koa neke da vleze neke :kesa:
Шо демек ако не е тоа негова страна треба да не се замара и да даде да го прават магаре ли?!
како да не му се нафрлам, па на која сака позиција нека биде со ДВА КЛИЗАЧА да не сопреш некој треба да си вонсерсиски цреп, крај!!

Иначе Галијани рекол дека ќе бара напаѓач зимово а исто така и Реал го одбиле за Гарај пред извесно време, без лев бек се' што ќе купи му е џабе оти овие потрсни кадри од денес ќе ги гледаме низ цела сезона. Нека бира Траоре, Бејл, тој од Ла Коруња, кој сака нека земе само овие нека не се на терен од јануари, ме оболеа!!!

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Сварно треба ремонт средината пирло му се тресат нозете до дека да се намести на шут каде е тој стариот пирло го нема истрошен е каде е тој стариот пипо го нема истрошен е на овие играчи треба добри замени затоа што веќе се во години ! :toe::toe:

Погледнете ги Арсенал млади играчи искусни и победуваат а ние со старци...:toe:

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Многу слабо во одбрана изиграно , а во напад слаба реализација , треба да се земе дете во одбрана , толку беше од Миколи сезонава , ова му е последен гол , така беше и минатата , само против Милан игра џуџето .

M

mercenary

Гостин
ја сум за интер и нетреба да ви солам памет ама незнам што му е финтата на Леонардо....Фавали 50 години он ке играл...ај тоа....Пирло не го вади цело време стој а го вади Сидорф кој цело време се труди нешто да направи:toe:...ај тоа.. ама не го става Хунтелар него го става сакатиот Инзаги кој и да утне празен гол нема да бидам изненаден :nenene:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Погледнете ги Арсенал млади играчи искусни и победуваат а ние со старци...:toe:

И солидни се пред се, а имаат и некој мудар можда, тоа не би знаеле да проценимо од утакмица:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom