Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.896
Поени од реакции
50.503
Галијани рекол дека Касано е за местото од Пипо донесен....лошо е што не може да игра Лига Шампиони. Мене не ми се свиѓа мноогу траснферов, пишав и зошто, ама на поклонет коњ заби не се бројат. Ако ништо друго ко на Морати шемите ќе праиме, прибери го колку да не го прибере некој друг. Како и да е не е уште земен, некој треба да им плати на Реал 5 милиона за трансферов, а Галијани рекол дека он нема сигурно да плаќа... :icon_lol:

Ждрепкава све да и ебам, двата омилени тимови еден против друг.
Тотенхем не се ич искусни со вакви утакмици и ако завршиме работа дома, после лесно ќе биде...ама ако не завршиме 99% шанси се да го јадеме. Бејл вероватно ќе го чуваат Абате и Замброта и ако се пример Ето и Роналдо тоа би требало да се среди.
Сеа за лев бек нека размисли Галијани многу добро.. ако мисли дека Замброта дека ќе го исчува Ленон треба да е на хероин.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Абе не плачите многу демек ,,Тешка ждрепка,, да не бидиме пичиња,ако не можеме да го тепаме Тотенхем и не заслужуваме да одиме понатаму,дај не пишите што да е по форумов да ни се смеат другиве. Не ни падна Шахтјор и Шалке ама не ни Барса,Манцестер или Целзи а зашто мислите дека Баерн е слаб? Дај ви се мојам мислам дека шансите се на наша страна и дека одиме во 1/4 финале.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
3 пат по ред во 1/8 финале се паѓаме со Англиски претставник. Трета среќа за пласман понатаму. Тотенхем не се наивен противник ама сепак се неискусни за вакви натпревари. Стално зборите Бејл и Ленон мамето ќе ни ебале а никој не ја спомна одбраната на Тотенхем која е една од најслабите која сум ја гледал. Нема сомневање дека Ибра и компанија ќе ги надиграат во овој двомеч. А за понатака мило ми е што има дуели Валенсија/Шалке и Рома/Шахтјор. Со малку среќа тука е нашиот следен противник

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.402
Поени од реакции
14.813
Да го исфрлиме Тотенхем, а потоа да им го земеме Модриќ... :)

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Нема да ни биде воопшто лесно со Тотенхем. Момците играат без респект, а и имаат одлични крилни играчи кои се најголема нивна закана по нашите бочни позиции на кои и воедно сме најслаби. Но како што кажа некој погоре одбраната им е најслаба алка, а на нас нападот ни е страшно јак, ако се додаде и нашето искуство на ова не би требало да имаме проблеми да отидеме понатаму.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Ајде со среќа против Тотенхем и сигурен сум дека нашиве ѕверотињи нема да не разочараат и ќе се пласираме во 1/4 финале, па и да си ги глеаме на 28мај на Wembley со трофејот у рацете на Амброзини :pehar:

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Кај си прочитал нешто да сум кажал лошо за Ибра и воопшто не ни се посомневав воопшто во него затоа што човекот е едноставно најјак во тоа што го прави, а и кога ќе видиш кој го има Ибра во Италија тој станува шампион на крајот ; ). Ибра уште како дете на Малме добил надимак " Bad Boy " затоа што не респектирал никој и бил доста покварен кога е прашање " team work " , сакал да биде најдобар што и успеал и играл во најсилните екипи како што можеш и да видиш. И не мешај работи со Ибра. Јас незнам каде Ибра се тепал со претседателот , тренерот и другите работи што ми ги наброја ако сакаш да ми одговориш на ова ?

Епа вака Касано уште како дете на Рома под водство на Капело тој еден тон проблеми имаше позади него уште на 21 год како и со навивашите така и со клубот и само едино нешто што го држеше Касано во тој клуб беше Капело па како што отиде Капело во Р.Мадрид така и овој суртуков дојде со него но и таму не му чинеа навивачите и управата затоа што едноставно не беше он главната звезда во тимот и каде што сите околу него ќе се фокусираат на него, па така набрзо си ги спакува куферите и си отиде во Самп каде што сето тоа што му требаше го доби. Го третираа како цар што сакаше си праеше но ете му згазна на жуљот и на претседателот на Самп па за тоа веќе 2 месеци си глеа утакмици од дома, а Касано во Милан нема да биде главна звезда далеку од тоа и нема ни да биде во стартните единаесет па за тоа воопшто не ни сакам вакво искомплексирано копиле во Милан.

Тоа што ти го болдирав во твојот пост последното ми изгледаш веќе многу смешен или сакаш да напраиш шала па да не насмеш тука ?
хех види друже, не реков дека ти така пиша, него реков...некои ми викаа така за ибра.

така ќе биде и за касано слушај ми го зборот
касано ти е италијански меси :costumed4
cassano diavolo! :devil3::devil2::devil2::devil1:
Да го исфрлиме Тотенхем, а потоа да им го земеме Модриќ... :)
:vozbud::vozbud::vozbud: moze moze :cug:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Против Рома со
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Oddo, Yepes, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Giocatori indisponibili: Papastathopoulos, Thiago Silva, Onyewu, Zambrotta, Flamini, Inzaghi, Pato.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Не излезе толку лошо ждребкава, Тотенхем не би требало да се сериозен противник за Милан, единствен проблем се Бејл и Ленон ама затоа ги имаме во средина Гатузо и Фламини и убаво ќе биде барем еден страничен бек да се донесе во Јануари, за друго ич не се секирам го имаме Алегри.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Е ако не можи Милан да го победи Тотенхем поарно да испаднат отколку да се срамат понатаму. Реално без некој клучни играчи да се повредат, Милан треба рутински да го помини Тотенхем. Со ваква тактичка поставеност многу малце место за изненадување има, а одбраната на Тотенхем искрено незнам како ќе се справи со Ибрахимович или па Робињо и Пато.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Можда се брзи по крила увек опасни ама коа ќе размислам кого имаме у напад,тешко на тие што ќе играат у одбрана кај нив,по 5 души ќе ги качи на рамо и ќе им даде гол..
Можевме многу лошо да поминеме на ждрепкава...ова не е лошо,Милан има искуство.
а за тие како Бејл и Ленон имаме двајца лавови Рино и Боатенг...шо се секирате :)

ПС : Tottenam 1.73 - Milan 2.0

Кои дегени се овие од гол.ком..

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ич не ми се свиѓа што играме прво во Милано али јбг такви се правилата.

Со оглед на тоа дека можеа да ни се паднат понезгодни екипи,задоволен сум и со ова,но нема лесна утакмица во 1/8 финале,така да момците мора да си ја сфатат сериозно работата и да дадат се од себе да победат со повеќе од 2 разлика дома и да не примиме гол!

Втора работа е што имаме проблеми со тимовите што играат преку крила,сте го приметиле ова(најсвеж пример од ЛШ,лани Манчестер,не утепаа од крилни позиции),штоперите многу лошо скокаа на прекини а сега мора да се НАДМИНЕ ТОА и одбраната да биде без грешка!

Трета работа е Касано,сега тука има еден проблем а тоа е Касано да не ја наруши цела атмосфера во тимот,заебан е дечкото кога не му се иде по негово а тука првотимскиот статус не му е загарантиран така да јас од Б и Г за нова година сакам ЛЕВ БЕК ШТО КЕ МОЖЕ ДА ИГРА ВО ЛШ!

Нека ни е со среќа со Тотенхем,па нека победи подобриот:)

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Можда се брзи по крила увек опасни ама коа ќе размислам кого имаме у напад,тешко на тие што ќе играат у одбрана кај нив,по 5 души ќе ги качи на рамо и ќе им даде гол..
Можевме многу лошо да поминеме на ждрепкава...ова не е лошо,Милан има искуство.
а за тие како Бејл и Ленон имаме двајца лавови Рино и Боатенг...шо се секирате :)

ПС : Tottenam 1.73 - Milan 2.0

Кои дегени се овие од гол.ком..
Јас ко што разбрав ова е според ВилХил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom