Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ја викам да се собереме и да му пренесеме на некој модератор да го банува овој бидејќи фан клубов не личи на ништо од него,цело време се курчи,де овој бил бољи,де оној,се тој знае ние појма неаме,па другар му бурек праел,он го месел итн итн.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ја викам да се собереме и да му пренесеме на некој модератор да го банува овој бидејќи фан клубов не личи на ништо од него,цело време се курчи,де овој бил бољи,де оној,се тој знае ние појма неаме,па другар му бурек праел,он го месел итн итн.
Џабе не се замарајте пробав нешто да му објаснам несака да прифати =),ако е така игноре нека дрка на Касано xD

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Џабе не се замарајте пробав нешто да му објаснам несака да прифати =),ако е така игноре нека дрка на Касано xD
И јас пробав, а тој ми тепа муабети за Велија :tapp::tapp: Наместо да кажи нешто корисно тој кажува само за неговиот омилен играч Касано.
И да, форумов не е за да се кажува кој од која партија е, а ако го интересира него јас не сум од ниедна партија ниту член ниту фан.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
:pos2::pos2::pos2:

abe vie ste priglupi fanovi nikakva diskusija ne znaete da napravite a i da napravite gluposti treskate kako ovaj inzagi

ovie forza 22, forza milan i iznagi nemaat mozok kolku edna obicna vlecuga :nesvest:

--- надополнето ---

a pa ovaj kiko se najde da jade burek be od kaj onaj mile spaklata mu ebam to nosot

on ne znae angliski dva reda ne pa tuka se prai na toso
agentot na lamela lalalalal

--- надополнето ---

abe ja sum za vas red bull be!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ах ко не видат тие модераторите дека некој плачи за бан :toe:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
abe ja sum za vas red bull be!
Е па ако си Red Bull за нас ај те молам искористи ги крилјата и одлетај од форумов, доста замараш:salut:

Противник како Тотенхем мораме да минеме, без разлика што го имаат Бејл и Ленон. Искрено моја желба беше Манчестер, ама тоа е, добивме други Англичани. Леле колку само среќа имаа комшииве, можеше да паднат со Барса, Реал, Челзи, а добија премија во Баерн Минхен.

За Касано мислам дека добро би ни дошол, ама не сакам зимава Рони да си ги спакува куферите

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Ах ко не видат тие модераторите дека некој плачи за бан :toe:
cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano

:pusk::pusk::pusk::pusk:

ima da go jadite site od cassano komplex ke vi nabie nema da go isterate cel zivot :vozbud::tv:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
Нека ни е со среќа со Тотенхем,па нека победи подобриот:)
:nenene: за вакви натпревари не се вика така, треба да се биде малце покварен, ќе речиш вака: Нека победи Милан па макар и ако тотенхем бил подобриот тим од двата натпревари, што не верувам. хехе :smir:
И покрај се верувам во тимот оваа година сме сосема поразлична екипа од лани со многу поинакви сфаќања.
Срамота е да се испадне од екипа која има вкупно 6 одиграни мечеви во ЛШ :kesa:
И ајде да ја завршиме годинава во голем стил утре со победа над рома и да им даеме на знаење на конкурентите дека ова е наша година. :tv:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Е па ако си Red Bull за нас ај те молам искористи ги крилјата и одлетај од форумов, доста замараш:salut:

Противник како Тотенхем мораме да минеме, без разлика што го имаат Бејл и Ленон. Искрено моја желба беше Манчестер, ама тоа е, добивме други Англичани. Леле колку само среќа имаа комшииве, можеше да паднат со Барса, Реал, Челзи, а добија премија во Баерн Минхен.

За Касано мислам дека добро би ни дошол, ама не сакам зимава Рони да си ги спакува куферите
Манчестер следна фаза (ако минат нормално :) )

Се сомневаш или така ми се чини?

и до најголемиот УЛТРАС на Милан: Ако мислиш дека ќе дркам на Касано и дека ќе ми е омилен играч како тебе, ГРЕШИШ!
И како шо кажа ДадоТом, ако си ред бул за нас, одлетај од нашиот фан клуб!

:nenene: за вакви натпревари не се вика така, треба да се биде малце покварен, ќе речиш вака: Нека победи Милан па макар и ако тотенхем бил подобриот тим од двата натпревари, што не верувам. хехе :smir:
И покрај се верувам во тимот оваа година сме сосема поразлична екипа од лани со многу поинакви сфаќања.
Срамота е да се испадне од екипа која има вкупно 6 одиграни мечеви во ЛШ :kesa:
И ајде да ја завршиме годинава во голем стил утре со победа над рома и да им даеме на знаење на конкурентите дека ова е наша година. :tv:
1-1 ја кладов јас :)

ултрасу ај пробај овај убеди го за Касано.

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
Предлог петиција за бан! :vozbud:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Кој се клади со мене дека Касано не доага кај нас,патем нека писи некој со кого ке вкрстуваме ако го поминеме Бејл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom