- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Мислам дека пак ждрепка ќе има ако не е така нека ме поправи некојКој се клади со мене дека Касано не доага кај нас,патем нека писи некој со кого ке вкрстуваме ако го поминеме Бејл.
Мислам дека пак ждрепка ќе има ако не е така нека ме поправи некојКој се клади со мене дека Касано не доага кај нас,патем нека писи некој со кого ке вкрстуваме ако го поминеме Бејл.
Фала за инфото.Yep повторно има здрепка за 1/4 финале ..
ultrasboy си ме насмеал јако : ))) јас не сум за бан .. интересно е да се има некој на странава кој вака бурно реагира а и смешни коментари остава ))))
Ќе дојди, ќе дојди. А тие 5 милиони ќе си ги плати СампдоријаКој се клади со мене дека Касано не доага кај нас,патем нека писи некој со кого ке вкрстуваме ако го поминеме Бејл.
Дефинитивно најдобар голман,мојот омилен,интервенциите што ги правеше беа чудо,имаше неверојатен рефлекс,а највеќе ја памтам таа што е бр.1 на клипот,едноставно нема голман што има бољи рефлекс од него!Според мене најдобриот голман на сите времиња! Најомилен голман ми е
Одбраните 2 и 3 никој друг голман неможи така да реагира и сите би ја следеле само со поглед топката
We must always be proud, we are the company that won the most trophies in the world. We must stay close to the team and when we win and when you lose. "
Милан го купија Касано,официјално е,слушајте ме што ви зборам.Тој потпиша на 3 години,а Роналдињо ке оди во Ла Галакси.
хмм... Тоти нема навика да лажи, па јас го вервам
Еј не очекував овој да потпише, ама ај почекаме за официјално. А ова од Тоти што го кажал ... не би лажел и ширел шпекулации.