- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.932
- Поени од реакции
- 1.667
3-0 според мене ..да не правам малер пред време и дај боже да сум грешка ама мислам дека утре ке заебат работа ке извадат некое нерешено
3-0 според мене ..да не правам малер пред време и дај боже да сум грешка ама мислам дека утре ке заебат работа ке извадат некое нерешено
Да бе исто како со Чезена 5 што им дадовме... Фиорентина е клуб кој ни е потребен во Серија А така да ако сметаат они дека им се потребни бодови сезонава можно е и да очекуваме друг исход на настаните неповолен за нас ....3-0 според мене ..
Ne mi se veruva na toa so ogled na rakavicata sto ja frli mihajlovic deka nikogas nema da bidi trenjer vo milan [vlegol vo film coekot kako da e mur ili fergi) a svesen e ako izgubi utre ke bidit na rabot na otkaz.no nisto ne se znae mozda dogovorat x.sory za lat. Od mob.pisamДа бе исто како со Чезена 5 што им дадовме... Фиорентина е клуб кој ни е потребен во Серија А така да ако сметаат они дека им се потребни бодови сезонава можно е и да очекуваме друг исход на настаните неповолен за нас ....
Напротив, има потреба од Роналдињо пошто ако не игра и оваа утакмица страшно ќе влиае врз неговата самодоворба, 4 утакмици по ред да седи на клупа човекот не бива.. Одигра добро за Бразил на АМЦ позицијата и добро ќе му дојде да врзе две добри партии едно по друго. Нека одседи на клупа Сидорф повеќе ќе ни треба за во среда со Оксер.Нема потреба од Роналдињо, Сидорф е одморен за утре.
Напротив, има потреба од Роналдињо пошто ако не игра и оваа утакмица страшно ќе влиае врз неговата самодоворба, 4 утакмици по ред да седи на клупа човекот не бива.. Одигра добро за Бразил на АМЦ позицијата и добро ќе му дојде да врзе две добри партии едно по друго. Нека одседи на клупа Сидорф повеќе ќе ни треба за во среда со Оксер.
И еве едно така поново видео од Роналдињо колку да се потсетиме дека има уште што да прикаже во црвено црниот дрес... :smir:
Видеото е од мината сезона во која Дињо играше перфектно, но за жал оваа е поинаку :/ инаку и јас сакам да игра против Фиорентина^ хаха Не нема везе стварно треба да го стаи, ќе ни треба дури има форма некоја.. после коа ќе падни скрос готово е. btw изглеај го видеото ќе смениш мислење :smir:
Не треба да се ситиме на ова,треба само да бидеме среќни што овој (не)човек не дојде во МИЛАН!Нов проблем за Интер: Киву во аут 2 недели
линк: http://tocka.com.mk/index2.php?ID=25484
" Единствените здрави дефанзивци кои шпанскиот стручњак ги има во моментов се ветераните Марко Матераци и Иван Рамиро Кордоба, како и младиот Давиде Сантон. "
Kao second striker нема да се повреди ??Алегри на прес конференција рече Дињо Ибра и Робињо заедно нема да може да играат, пошто ако некој се повреди нема замена за нив у напад
Затоа се збореше Роналдињо да игра како втор напаѓач (Second Striker - SS)
Не бидете како нив кога викаа уф што сакам да им се повреди Робињо,ете се гледа кој на друг лошо посакува лошото него го стига. За тие нивни тогашни изјави и за моменталнава нивна ситуација имам една емоција за нив :bip:Нов проблем за Интер: Киву во аут 2 недели
линк: http://tocka.com.mk/index2.php?ID=25484
" Единствените здрави дефанзивци кои шпанскиот стручњак ги има во моментов се ветераните Марко Матераци и Иван Рамиро Кордоба, како и младиот Давиде Сантон. "
Овие двајца зедно со Коентрао би не чинело околу 60 мил,ама затоа како резултат на тоа добиваме едно 5-6 Сериа А и 2-3 Л.Ш. во нареднава деценија.Луиз и Гансо за децениски успех !
Уфф колку сакам да ги видам овие двајца во Милан заедно со коентрао
ех пати ќе се исценкаат Браида и Галијани. Ко успеаја Ибра да го договорат за 24м. лесно праиме и за овие.Овие двајца зедно со Коентрао би не чинело околу 60 мил,ама затоа како резултат на тоа добиваме едно 5-6 Сериа А и 2-3 Л.Ш. во нареднава деценија.
Овие двајца зедно со Коентрао би не чинело околу 60 мил,ама затоа како резултат на тоа добиваме едно 5-6 Сериа А и 2-3 Л.Ш. во нареднава деценија.