Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За Шнајдер е поинаква работата.. Од голем клуб отиде во друг голем клуп и се докажа.. А за разлика од тоа, Хунтелар во Милан дојде од голем клуб во кој не покажа ништо, после и кај нас не докажа ништо и сега во Шалке кој не е баш некој голем клуб, нормално е да дава голови. Истото важи и за Бориело кој и не дава баш голови во Рома.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Само не почнувајте со кукање за Хунтелар и Бориело сеа живи све! Додека беа во Милан на фан-клубов се плукаше на велико по нив,а сега дале по некој гол и одма грешки сме направиле што сме ги дале!Едноставно има играчи кои не се за во голем тим,не издржуваат под притисок и слично..Рака на срце,Хунтелар уствари воопшто и не доби добра шанса да се покаже,ама што е тука е!
Според мене само некој кој слабо следи фудбал може да помисли дека замената на Хунтелаар/Бориело со Ибрахимович/Робињо е промашена инвестција! Вториве двајца,сега што играат за Милан се професори за нивните претходници! :) Ибрахимович го докажува тоа,а и Робињо досега подобро се снаоѓа отколку што тоа го правеше Хунтелаар кога беше на терен!Формата му се подобрува и прашање на време е кога ќе си игра стандадно добро!
Се зедоа двајца и двајца мораше да си одат,нема тука враќање више!И подобро да нема! :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
и 30 гола да дадат и Бориело и Хунтелар,покрај Ибра нема да помислам на нив ни 1 секунда.. не бидете ко деца,го имаме Ибра бе луѓе,а вие уште не сте ги заборавиле овие двајца :smir:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ако не да го вратиме Хунтелар,па да го пцуеме после?

А ова околу Кака,сеуште немам став,омилен играч ми е,даде многу за Милан,легенда е на клубот,но во ваква ситуација 1 месец игра 5 е повреден,не верувам дека е добар потег да го вратиме.
Со тие пари што ке се дадат за него(го пропуштивме Хернанес,дечкото што кине во Лацио) а ке ги пропуштиме Пасторе/Гансо итн.

Иако стојам на тоа дека приоритет треба да се бековските позиции!

--- надополнето ---

Инаку денес по барање на Паоло Малдини,тој присуствувал на тренингот на своите поранешни соиграчи.
Којзнае дали заиграл малце со нив :)

P

PewDiePie

Гостин
Нека се врати Какето бе штом Рони вика дека ќе остане дури и овој да дојде,ипак наше си е наше,а и башка тој е алергичен на гомна како Мурињо така да не верувам дека ќе го трпи ни две минути,паткана рекол дека ако некогаш си оди од Милан ќе одел во барса,нека оди (а и ќе оди,ѓубре е малото) и он ќе пати да се врати.

Еве ви едно јако клипче каде што Кака му додава на неговиот соиграч :tv:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
-----------------------Ибра
--Роналдињо/Робињо------------Пато
-----------------Кака
------Фламини------Пирло

Вака би изгледало тоа во Јануари,плус Кака ми се чини ке може да игра во ЛШ.
Но сепак не верувам дека ке се врати Кака така лесно.

P

PewDiePie

Гостин
^ Мислам дека да,затоа што нема ни една утакмица изиграно во Л.Ш. за Реал годинава.

P

PewDiePie

Гостин
Не е ни пријавен бидејки знаеа дека ке се врати после Јануари.
аа епа супер тогаш,одлично.

Туку нека не се зезаат нека го искористат тоа нон ЕУ местото ако остане така ќе ги kill :mad: Таиво мислам дека е слободен за преговори во Јануари мора да се собере тој барем,или па ако не го носат Кака барем да фрлат добра пара за Бејл или Гансо.

Не знам зошто ама осеќам дека ќе купиме некоја зверка и во Зима,се врати Берлу ;)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Работава со Кака озбилна станивит или така ми се чинит?

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Кога и да го прочитам името Кака или некој да ми го спомне само 2 моменти ми се вртат одма во глава .... Мај 2005та во Истанбул и двете фантастични додавања, за вториот гол кон Шевченко и страшиот пас кон Креспо за третиот гол, другиот момент ми е Април 2007ма Олд Трафорд кога Хаинце и Евра се посрамотија кога сакаа да го сопрат мајсторов Кака ... секако дека не се само овие два момента во моето сеќавање туку еден тон други и не би се размислуел ни 10 секунди кога е во прашање враќањето на Кака ... Додека за Роналдињо во Милан што можам да кажам немам ни една омилено сеќавање во врска со Дињо и Милан така да и неговиот учинок во Милан не е кујзнае каков па тоа да се одрази драстично на Милан не ми се веруе, кога ќе ми текне што играше во Барса а што во Милан сосема друг човек, така да мене воопшто нема да ми пречи заминувањето на Роналдињо а ниту па ќе ми фали.

Јас незнам како може да кукате за Хунтелар или па за Бориело ... Човек стварно да ви се чуди али тоа е.
А тоа дека Пасторе би дошол во Милан чисто сумњам дека Галијани би одвоил 40м за дечково тој е печен за во Манчестер Сити наредно лето.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.570
Поени од реакции
5.573
Кака-Роналдињо тема а...
Роналдињо ако замине никој нема да му биде крив пошто он се влечка со договорот, сакал поголема плата... епа нека иде у Сити нека иде кај Бекам нек се ебе, Берлускони не е банка :), ако праат така сите играчи за платата што ќе биде xD A да дојде Кака добро ќе биде, само лошо што Кака многу често се повредува... така да мене исти курац ми е моментално дали Кака дали Роналдињо... пошто за Роналдињо имамо замена Робињо... да не беше он друг моабет ќе се праеше...

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
6 Росоњери на кој им завршува договорот на лето се: Јанкуловски, Неста, Сидорф, Пирло, Роналдињо, Инзаги. Пирло и Неста речиси сигурно ќе продолжат, Јанкуловски и Сидорф скоро сигурно напуштаат, Роналдињо .. , Инзаги веројатно пензија на лето
btw Озил го најверојатно го пропушта дуелот со Милан заради повреда

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Како што слушам враќањево на кака е се пореално и пореално.Кака одсекогаш ми беше најомилен играч што играл во милан,но сепак мислам дека ако го донесат ќе биде грешка од проста причина што е многу често повреден.Ако Реал потврди дека операцијата го излекувала тогаш мислам дека би бил прав потег неговото враќање.Кога е фит кака е еден од најдобрите и најкреативни играчи што се шетаат по планетава.
Иначе за договорите само на Неста,Пирло и можеби на Сидорф би им ги продолжил договорите.(на Неста и Сидорф по 1 година на пирло може и повеќе)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom