Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Португалските весници пишуваат дека во Јануари Милан ќе доставел понуда од 20 мил за Давид Луиз.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=36153

Јас мислам дека супер пар би биле со Тиаго Силва ама сепак мислам дека Папа треба да добие шанса,а парите да се искористат за еден јак бек.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Понуда за стопер покрај жив Фабио Коентрао. :nesvest:

Погодете кој даде гол за САД?

Да да тоа е qуbofwa na Диm6e :vozbud:

ама направи катастрофална грешка при првиот гол за Полска :kesa:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Место за Луиз тие пари треба да одат за Коентрао кај што сме најслаби според мене.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Португалските весници пишуваат дека во Јануари Милан ќе доставел понуда од 20 мил за Давид Луиз.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=36153

Јас мислам дека супер пар би биле со Тиаго Силва ама сепак мислам дека Папа треба да добие шанса,а парите да се искористат за еден јак бек.
Да сум јас место Алегри ке го ставам Папа десен бек место едо замброта и Аботот,од причина што верувам дека Роналдо нрма да претне на таа страна,а пред него деструкривец би го ставил Боатенг кој би можел да влече по таа страна,единствена слаба точка на оваа формација е тоа што боатнг сигурно ке добие два жолти врз роналдо.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
^
Како што игра Гатузо моментално во добра форма да игра таке и со Реал, Роналдо нема да мрдне..
нешто слично како 2007 г.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Да сум јас место Алегри ке го ставам Папа десен бек место едо замброта и Аботот,од причина што верувам дека Роналдо нрма да претне на таа страна,а пред него деструкривец би го ставил Боатенг кој би можел да влече по таа страна,единствена слаба точка на оваа формација е тоа што боатнг сигурно ке добие два жолти врз роналдо.
Гоки ти многу рано го кроиш составот за со реал :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.413
Поени од реакции
25.305
Мака ми е Пирло порано го даде голот место да го чуват пак за со Реал.... хмм.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Јако ќе биде да донесат 2 странични бекови во Јануари.:)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Овој Переира не е оној што можевме летово да го земемо на фри трансфер ??

P

PewDiePie

Гостин
^ Барем еден во Јануари и еден во Јуни. Сигурно се сеќавате на Али Сисоко кој имаше кариес на 6-ка па го вратија од кај нас,неговиот агент изјавил дека Милан е и ќе остане негова прва цел и дека треба да се почека до следниот трансфер прозорец затоа што уште е рано.

Сакхо,Давид Луиз,Сисоко,Коентрао,Жоао Переира,се се тоа играчи од одбраната што се поврзуваат со нас,МОРА да се земе барем еден Зимава.

--- надополнето ---

Овој Переира не е оној што можевме летово да го земемо на фри трансфер ??
Може мислиш на Илсињо?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
[/COLOR]

Може мислиш на Илсињо?
Не не, некој играч на Бенфика беше, му имаше завршено договорот, или пак беше слободен па потпиша за Бенфика, незнам точно, знам Переира беше и ни беше препорачуван од Руи Коста, само тој мислим у среден ред играше ! Новиот Виера ор самтинг!

P

PewDiePie

Гостин
А тој друг беше 19 години,овој има 25.

Иначе тој потпиша за Парма или таков некој бош тим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom