Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Кака назад во Милан..тој филм не го гледаме,него го мачат повредите,од Милан го знаеле тоа затоа и го дале,ваљда сеа нема да се глупираат па да го враќаат за лепи очи,се смени се,нови фаци,нова формација,тактики... Иако ми е омилен фудбалер мислам дека моментално не е потребен..а и не верувам дека ќе иде во Интер.
Во право си мислам дека едино што ни треба во моментов се Пасторе/Хонда или Контрао/Бејл али изглеа сите освен Хонда се научна фантастика.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Роналдињо деновиве потпишува нов договор ..
Инаку за Кака се збореше дека Галијани сака да им ја напрае истата финта како со Ибрахимовиќ, во овја случај на Лето позајмица па на зима за околу 20-25м да е наш..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Роналдињо деновиве потпишува нов договор ..
Инаку за Кака се збореше дека Галијани сака да им ја напрае истата финта како со Ибрахимовиќ, во овја случај на Лето позајмица па на зима за околу 20-25м да е наш..

јас читам дека Роналдињо највероватно нема да се сложи на продолжување на договорот не сакал намалување на платата која му е 8м,Милан му нуделе половина од тоа.

Ф

Фил Ајви

Гостин
А више ако го даваат нека го дадат само за кеш. Пошто за размена од тимот на сити моментално би ги сакал само Тевез и Џонсон !
За Коларов, Ричардс и Јаја во пакет одма прифаќам, Тевез и Џонсон не ни требаат, така да единствена опција е кеш и тоа 65+, а Забалета и Адебајор само луд би можел да ги прифати. Бејл не го сметајте зашто многу клубови се заинтересирани за него, а и мислам дека не би му одговарала Италија. Ако не го бива Монтелонго ќе мора да бараме бекови на друго место.

Мислам дека е подобро за Пасторе да се изтресат 20 него да се ценка за Кака за истата цифра, има искуство во калчо и пружа одлични партии во просечен тим како Палермо плус помлад, може да го замислам во Милан. Хернанез тешко после прва сезона веднаш да го продадат така да како алтернатива Гансо, Хонда, Кагава... од кои последниот ми е омилена опција.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
^
За Пасторе без 30-ка на маса не може ни да се почне разговор. Знаете добро каков е Зампарини !

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^

знаеме дека Зампи е заебан играч,ама галиани и компанија се уште позаебани .

:tv:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Нова "бомба" од Сити?

- Дефанзивецот на Сити, Пабло Забалета, како и напаѓачот Емануел Адебајор, би можеле да бидат дел од овој трансфер.

- Тука не треба да се брза оти се надзира земинување на Роналдињо ......

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Доколку си оди Роналдињо нема шанса да го продадат и Пато па и без тоа не верувам дека ќе оди Пато од Милан во Манчестер Сити баш сега со овој по конкурентен тим.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Пато не оди никаде, посебно не во Манчестер.
Кака мислам дека не треба ни на позајмица да се зема, туку сите пари на Пасторе и добар лев бек, на пример како Коентрао.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Пато не оди никаде, посебно не во Манчестер.
Кака мислам дека не треба ни на позајмица да се зема, туку сите пари на Пасторе и добар лев бек, на пример како Коентрао.
za 65 bi gi zel.
pastore 20.
honda 15
koentrao 15
dos santos 15.
Последните тројца најдобри според мене на светското.
Ке имаме замена и за Сидорф,Одчен лев бек и супер крило.

P

PewDiePie

Гостин
Да бе глупости,ако замине во интер нека му е со среќа,навивачите на Милан секогаш го сакале и почитувале ако тој сака да го замразат нека оди таму,нешто што немој да мислите дека не е веројатно да се случи штом Ибра дојде кај нас ништо не би ме зачудило,и не бидете како нив патетични да сакате да им се повредуваат играчи............

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Каков интер кака не е продадена душа ко ибра!!!
ако се враќа во италија сигурно доаќа кај нас,ама јас мислам дека ке си иде кај анчелоти у челзи!!!!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Нека иде у Челзи !

Ја лично не го сакам у Милан, но не би ми било ни свеедно да замине кај циганиве !

А кажав и пред ова Реал ќе бара преку 30 мил за него, за тој кеш подобра солуција е Пасторе 10 пати моментално, или евентуално Хамшик, па и еден Швајнштајгер без проблем би се донел за тој кеш !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom