Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
B

boki10messi

Гостин
Изгледа во Милано има убаво пиење. :tv:

П.С.
Не ми е намерата да провоцирам, сликата ја најдов на фб, а мислам дека овде никој не ја објавил.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Изгледа во Милано има убаво пиење. :tv:

П.С.
Не ми е намерата да провоцирам, сликата ја најдов на фб, а мислам дека овде никој не ја објавил.

за малце ќе се насмеев е работава

P

PewDiePie

Гостин
хахахахахахахахаа стварно е смешна сликава аахахахааххааххаахахха :tv:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^^ Па и така личат,али додека дава голови Ибра кој што сака нека збори,очекувам и Бињо да распали:)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
daj be dosta so toa binjo binjo gayski e
robinjo jas go znam
i kakov pas na lazzari do matri mora da se zeme lazzari a zosto da ne i naseto dete matri kako zamena za pippo hehe :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ибра, Бињо, Дињо, Рињо :drk: hehehe

Добро е, добро е, Абиати беше на високо ниво пред се и ме радува тоа, сега малку незгодно е Амелиа да грее клупа ама тоа е. Бињо изигра подобро второ само затоа што имаше повеќе простор и слобода, вака заедно со Дињо во напад лево-десно се иде преку лева страна. Имаше поретки моменти кога Бињо ротираше со Принц и добро се покажа на позицијата позади шпиц односно кога би играле со сите четворица ( 80-11-7-70 ) заедно, ќе има и контра и се и подинамично ќе биде. Ни се исплати вака Рињо две утакмуци да паузира па една да игра зашто тоа вчера беше најдоброто од него, само помалку да троши топки на нафрлувања. Ќе ми беше многу мило на срцо Бињо да погодеше или на Принц да влезеше таа ама задовлони сме од резултатот беше важно само да се земат трите бода. Ибра :cuc:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Сум ти објаснил таму, само лошо сум ги испитувал трансферите :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom