Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Здравје момци на лето,Гатузо,Сидорф,Пипо,Одо,Јанку ќе си го фатат патот зошто им истекуваат договорите па може да се надеваме на убаво освежување на тимот,само уште еднаш ќе кажам не смее Зимава да остане нон еу местото не потполнето!
samo da ne bide potpolneto so nov adija cardacio ili tabare

Ф

ФорцаМилан

Гостин
@Сасуке
Ми се чини дека Гансо е повреден,и ке отсуствува едно 5-6 месеца,така да ништо од него.
А за Хернанес и јас се чудам,дечкото кине,а ние со него ке бевме килинг машин!

P

PewDiePie

Гостин
Да ви кажам искрено,малце ме фаќа срам кога го гледам човеков,знаете она непријатно чувство на срам за некој друг :pos: Ама сепак е ѕвер.
Да знам за Гансо Форза само како пример го наведов дека може многу по разумно да се искористат парите наместо да се дадат за Стивен Џ.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Да ви кажам искрено,малце ме фаќа срам кога го гледам човеков,знаете она непријатно чувство на срам за некој друг :pos: Ама сепак е ѕвер.
Да знам за Гансо Форза само како пример го наведов дека може многу по разумно да се искористат парите наместо да се дадат за Стивен Џ.
Нема врска тоа за Џерард бе.Кој би дал 40м за 30годишњак ?

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Тоа за Џерард ти е да се напалат некои фанови што веруваат во вакви срања.

На лето мора нови бекчиња,и плејмеркериште,доста му е на Пирло.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
milan dade 40 milioni za inzagi na 29 godini
a gerard 30 nisto poveke ama nema sansi da go dade lvpool ni milan da dade 40 milioni za igrac
Инзаги придонесе многу за Милан,голови во клучни утакмици и остало,а јас не верувам дека Џерард ке има некој голем придонес за Милан,и не би сакал да го земеме.
Има многу други играчи,млади и желни за успеси за 10 пати помала цена.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Инзаги придонесе многу за Милан,голови во клучни утакмици и остало,а јас не верувам дека Џерард ке има некој голем придонес за Милан,и не би сакал да го земеме.
Има многу други играчи,млади и желни за успеси за 10 пати помала цена.
eh sea i ti pa gomno go naprae gerrard
top igrac e
ama skap e mnogu i ne go dava liverpool
dzabe e a moze da pridonese dve tri sezoni

--- надополнето ---

paloschi pak se povredil :(

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Каков Џерард само Бејл и уште еден во средината и не ни треба пишавте Хернандез нема шанса да го даде Лацио туку така ќе бара многу пари ќе гледа да профитира ако веќе го продава :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Каков Џерард само Бејл и уште еден во средината и не ни треба пишавте Хернандез нема шанса да го даде Лацио туку така ќе бара многу пари ќе гледа да профитира ако веќе го продава :)
Нема шанси после 1 сезона да го шитнат,а и ако веќе го шиткаат ке бараат астрономски суми како што кажа ти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom