Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Ќе видимо денеска какви се односите на терен со Џенова (:)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ејј Синдикат бе,ова изгледа дека беше многу јак Сидорф последниве утакмици :tv:
Треба потхитно во Јануари нов играч таму!
Се шпекулира сме се интересирале за тој јапанецот/кинезот од Борусија Дортмунд.

P

PewDiePie

Гостин
Ма кој сакаат нека донесат само да не ги гледам Сидорф и Гатузо веќе,мислам стварно се наши легенди и се тоа ама за тие 2.5-3.0 мил што ги земаат ништо не прават на терен само одмагаат.Во соблекувална со заебанции и мавање чврги на ебатиња бодови не се освојуваат.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ма кој сакаат нека донесат само да не ги гледам Сидорф и Гатузо веќе,мислам стварно се наши легенди и се тоа ама за тие 2.5-3.0 мил што ги земаат ништо не прават на терен само одмагаат.Во соблекувална со заебанции и мавање чврги на ебатиња бодови не се освојуваат.
Ваљда од наредното лето ке си одат веќе,а што е најтрагично пак се спомнува Гатузо вечер за стартер!
Инаку сме се интересирале за уште еден млад плејмејкер 92ра од Џенова е на позајмица во Падова,се вика El Shaarawy.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321

Кагава, страшно игра, како и цел Дортмунд сезонава, но пак ќе кажем ја, мене Бундесот ми е на ниво на Француска и Холандска лига, не ми е некој репер за квалитет голем ! Еве Диего што беше некое си име, една сезона и на партали назад у Бундес :)
Но да видимо....
За јапанацов заинтересирани биле и циганиве и Јуве !

Ф

Фил Ајви

Гостин
Епа кога нејќе да го игра Робињо на таа позиција ќе мора да купуваме. А Сидорф мора да паузира да не го стрефи инфаркт на сред утакмица. :tv:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
za informacija kagawa gol i asistencija denes zver e mladicot go zemaa za 350 000 evra a sea ke go sitnat za 8 minimum ako go sitkat zimoto

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
еве официјална формација
MILAN
:
Abbiati;
Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini;
Gattuso, Pirlo, Boateng;
Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho.

еве и јас да пишам после долго време

инаку составов очекуван само Фламини место Гатузо би го ставил

а за GENOA: Eduardo; Chico, Dainelli, Ranocchia, Criscito; Rafinha, Kharja, Veloso; Palacio, Toni, Mesto.
составов воопшто не е лош

ќе биде интересно

P

PewDiePie

Гостин
Мислам дека треба да го искористат нон еу местото и да му понудат договор на Таиво и онака ќе треба да ја платат само реалната цена зошто му е последна година од договорот а за личните услови верувам дека ќе се договорат лесно,штета што не се баш заинтересирани.

Пипл пишал дека пак сме се заинтересирале на Бејл што за мене е стварно апсурдно и не реално,како прво ќе биде прескап,како второ Тотенхем нејќе да чуе да го пушти и како трето ако си оди од таму ќе оди во Реал. Гансо е повреден итоа убаво повреден мислам некои добри 5-6 месеци така да на него од лето боље да се мисли,ама никако не смее да остане нон еу местото празно!

Монтелонго по се изгледа нема некои посебни квалитети штом до сега ни еднаш не беше викнат ни за на клупа,ќе си оди во Јануари тогаш му завршува позајмицата и тогаш мора да запне Галијани и да ги избрка Одо и Јанко од тимов once and for all.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom