Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
I Tevez/Milner/Barry + Nekoj mladinec gi zaboravi :D Pato vredi ko za site tie zaedno :D (koga e povreden)
shay given e 5 milioni
balotelli e 30
i boateng e 13
taka da se e 48 i ete 20 milioni da dadat i ok e
ama niti milan ke go prodade pato na city a i toj dali ke saka da igra tamu u super borackata liga anglija a on e sklon na povredi
niti city ke gi dade samo so zemenite baloteli i boateng ama kaj i da e ke si odat ja mislam posebno boateng toj e klasa igrac a ke bide zamena za richards i kolarov levo i desno
samo moja zelba

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
shay given e 5 milioni
balotelli e 30
i boateng e 13
taka da se e 48 i ete 20 milioni da dadat i ok e
ama niti milan ke go prodade pato na city a i toj dali ke saka da igra tamu u super borackata liga anglija a on e sklon na povredi
niti city ke gi dade samo so zemenite baloteli i boateng ama kaj i da e ke si odat ja mislam posebno boateng toj e klasa igrac a ke bide zamena za richards i kolarov levo i desno
samo moja zelba

Дечко , не ме укапира ....

Знаеш кој ке дае над 3-40милиони за Пато (Преку сила) ?

НИКОЈ !!!!!! Поготово не со повредите што го мачат ....... Евентуално Анчелоти моронот може да дае ....мада сумњам ....

пс:Он па уште и замени си рачуна :tv:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.188
Другар, Пато има 21 година и има дадено 38 гола за милан. ЕДНОСТАВНО НЕМА некој подобар млад играч од него, едино агуеро е тука некаде... па колку сака нека се повредува, кога е у форма ебе маме, тоа е факт...
Штом вие го продадовте балотели за 30 милиони, ондак за пато не треба да се збори за цена под 70 милиони...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Извинете шо се уфрлам вака ненајавено, ама прајте муабет колку вредит Пато или Чак Норис?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Денеска од 18:00 против Џенова би требало да се оди на победа но знаејќи какви киксови направивме ништо чудно и да се продолжи серијата.

___________Абиати__________
__Замброта_Неста_Т.Силва_Антонини__
_____Боатенг__Пирло__Фламини____
__Робињо____Ибра____Роналдињо__

според мене со оваа формација треба да се испадне едино +Сидорф ако добие шанса пред Боатенг или Фламини(може и Робињо но тешко) а може и Абате десен бек а Замброта лев како минатата.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.188
факт е дека таа формација е најдобра моментално, ама прашање е дали алегри ќе испадне еднаш паметен и да ги истрча тие 11мина...
вечер победа! FORZA MILAN!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас си ја пишав 2-1. 30 е коефициентот. Имаме добри односи со Џенова па ништо чудно да ја наместат. Се надевам на победа но мислам дека ќе биди многу тешко издвојувана и дека ќе бидеме во исчекување и ќе се нервираме до 90 минута (ние навивачите).

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Јас си ја пишав 2-1. 30 е коефициентот. Имаме добри односи со Џенова па ништо чудно да ја наместат. Се надевам на победа но мислам дека ќе биди многу тешко издвојувана и дека ќе бидеме во исчекување и ќе се нервираме до 90 минута (ние навивачите).
pfff taka se mestelo
a i najdobrite odnosi genoa gi ima so inter

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom