Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
А повикан е Ибрахимович за утрешниот натпревар?

М

Мартин`

Гостин
Изгледа договорена е работава Ибрахимович на позајмица во Милан кои ќе плаќаат 6 милиони плата остатокот 6-7 ќе го плаќала Барса како што слушнав.. се надевам дека е вистина.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Изгледа договорена е работава Ибрахимович на позајмица во Милан кои ќе плаќаат 6 милиони плата остатокот 6-7 ќе го плаќала Барса како што слушнав.. се надевам дека е вистина.
Линк ?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
На некоја програма слушнав незнам која беше точно кажаа демек договорена била само уште да потпишеле после натпреваров, се надевам дека навистина е така.
Сите се надеваме дека е така :vozbud:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Пејо има гајба пиво од мене на 27-ми !!! :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Не можете да замислите каква е атмосферата во Белград моментално... :)
Леле ако случајно Партизан падне во група со Милан!!:vozbud:

Ибрахимович го рачунам као играч на Милан..Ако може уште Бокети некако да се земе во некоја трампа со Абате или Јанкуловски и одлично ќе биде!
Имајте на памет дека е**но евро немаат потрошено Галијани и Берлускони за прв тим,а сме со далеку покункурентен тим од минатата сезона! :)

М

Мартин`

Гостин
Да се надеваме дека нема нешто да зезнат во последен момент од типот „носот му е многу голем па неможе да игра“ како што беше со забите на некој црнец не ми текнува баш сега, инаку според бугарски сајт за Милан Пато изјавил дека ќе го игра првиот натпревар со Лече во Сериа А така да ги газиме веднаш... ако се падне Партизан во група со нас ќе биде интересно се надевам дека ќе може и нешто да се организира заедничко патување во Белград заедно да ги бодриме, и нека не трошат пари битно е да го уклучат паметот ако воопшто го имаат ..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Да се надеваме дека нема нешто да зезнат во последен момент од типот „носот му е многу голем па неможе да игра“ како што беше со забите на некој црнец не ми текнува баш сега, инаку според бугарски сајт за Милан Пато изјавил дека ќе го игра првиот натпревар со Лече во Сериа А така да ги газиме веднаш... ако се падне Партизан во група со нас ќе биде интересно се надевам дека ќе може и нешто да се организира заедничко патување во Белград заедно да ги бодриме, и нека не трошат пари битно е да го уклучат паметот ако воопшто го имаат ..
Сисоко беше тој. Овие шупаците нашите наместо да го приберат тие го избркаја, а причина забите. Па да му се сневиди не ќе играше со забите :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За утре со Барса, коефициентот ни е 5 и нешчо. Би било интересно да се проба :)..

--- надополнето ---

Сисоко беше тој. Овие шупаците нашите наместо да го приберат тие го избркаја, а причина забите. Па да му се сневиди не ќе играше со забите :)
Абе, не е така, забите се многу битни кај секој чоек а башка кај фудбалерите. Ама дека Сисоко немаше проблем со зубите немаше, то беше само за Порто да ја намали цената некое милјонче минус, ама ништо не бидна од то.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
За утре со Барса, коефициентот ни е 5 и нешчо. Би било интересно да се проба :)..

--- надополнето ---

Абе, не е така, забите се многу битни кај секој чоек а башка кај фудбалерите. Ама дека Сисоко немаше проблем со зубите немаше, то беше само за Порто да ја намали цената некое милјонче минус, ама ништо не бидна од то.
Епа сеа нека цепи во Лион, а ние ќе си играме со Абате и со Антонини како бекови или поточно кажано со прстот в уста

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Пејо има гајба пиво од мене на 27-ми !!! :)
Кај може тој бе да испие гајба пиво :) Ако случајно купиш јас доаѓам на помош :pos:

Само се си мислам дека ќе нема да се трошиш:)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Кај може тој бе да испие гајба пиво :) Ако случајно купиш јас доаѓам на помош :pos:

Само се си мислам дека ќе нема да се трошиш:)

Ќе видимо, од срце ќа је платим ! :))

Иначе видите што пишува на википедија страната за Ибра

Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
1999–2001 Malmö FF 40 (16)
2001–2004 Ajax 109 (49)
2004–2006 Juventus 69 (23)
2006–2009 Internazionale 88 (57)
2009–2010 Barcelona 29 (16)
2010- AC Milan 0 (0)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Еј ова Википедија јака работа... го форамтирав пред некое време компјутерот па ми ја нема сликата (принт скрин) од составот на Галатасарај во една прилика кога гуглав :) :tv: да почнам да ти набројувам ? :)

Се моли Серпико ако уште читнува нешто на форумов, ако е расположен да направи една анализа на работата на Галијани за ова лето :)

И маца да го смени никот во Маца_боатенг :pos:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^Според мене и ке си остане на тие (0) (0),не ми се веруе да дојде,мачкаат очи овие,таман да заврши и ке рече Росел не ни го даваше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom