Линк ?Изгледа договорена е работава Ибрахимович на позајмица во Милан кои ќе плаќаат 6 милиони плата остатокот 6-7 ќе го плаќала Барса како што слушнав.. се надевам дека е вистина.
На некоја програма слушнав незнам која беше точно кажаа демек договорена била само уште да потпишеле после натпреваров, се надевам дека навистина е така.Линк ?
Сите се надеваме дека е такаНа некоја програма слушнав незнам која беше точно кажаа демек договорена била само уште да потпишеле после натпреваров, се надевам дека навистина е така.
Сисоко беше тој. Овие шупаците нашите наместо да го приберат тие го избркаја, а причина забите. Па да му се сневиди не ќе играше со забитеДа се надеваме дека нема нешто да зезнат во последен момент од типот „носот му е многу голем па неможе да игра“ како што беше со забите на некој црнец не ми текнува баш сега, инаку според бугарски сајт за Милан Пато изјавил дека ќе го игра првиот натпревар со Лече во Сериа А така да ги газиме веднаш... ако се падне Партизан во група со нас ќе биде интересно се надевам дека ќе може и нешто да се организира заедничко патување во Белград заедно да ги бодриме, и нека не трошат пари битно е да го уклучат паметот ако воопшто го имаат ..
Абе, не е така, забите се многу битни кај секој чоек а башка кај фудбалерите. Ама дека Сисоко немаше проблем со зубите немаше, то беше само за Порто да ја намали цената некое милјонче минус, ама ништо не бидна од то.Сисоко беше тој. Овие шупаците нашите наместо да го приберат тие го избркаја, а причина забите. Па да му се сневиди не ќе играше со забите
Епа сеа нека цепи во Лион, а ние ќе си играме со Абате и со Антонини како бекови или поточно кажано со прстот в устаЗа утре со Барса, коефициентот ни е 5 и нешчо. Би било интересно да се проба ..
--- надополнето ---
Абе, не е така, забите се многу битни кај секој чоек а башка кај фудбалерите. Ама дека Сисоко немаше проблем со зубите немаше, то беше само за Порто да ја намали цената некое милјонче минус, ама ништо не бидна од то.
Кај може тој бе да испие гајба пиво Ако случајно купиш јас доаѓам на помошПејо има гајба пиво од мене на 27-ми !!!
Кај може тој бе да испие гајба пиво Ако случајно купиш јас доаѓам на помош
Само се си мислам дека ќе нема да се трошиш
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
1999–2001 Malmö FF 40 (16)
2001–2004 Ajax 109 (49)
2004–2006 Juventus 69 (23)
2006–2009 Internazionale 88 (57)
2009–2010 Barcelona 29 (16)
2010- AC Milan 0 (0)