Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
da i togas koga chelsea go barese sheva pamtam deka ni go nudia drogba +gallas i pari mislam taka sto ke bevme uste po silni ahahahahha:vozbud::vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
баш пред некој ден размислував колку добар потег ќе беше Милан да го дадеа Кака во замена за Робен и Снајдер (сигурен сум дека Реал ќе се согласеа)

Амброзини...Пирло
.......Снајдер........
Робен..........Дињо
.........Пато..........

:cuc:
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Уште неможам да поверувам дека во понудата за Кака од Реал Мадрид нашиве дегени не земаа еден од Робен или Снајдер...со тоа се покажа колкави дебили се

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.524
Поени од реакции
5.516
Уште неможам да поверувам дека во понудата за Кака од Реал Мадрид нашиве дегени не земаа еден од Робен или Снајдер...со тоа се покажа колкави дебили се
Робен? мислиш дека ќе беше здрав до сеа хмм...

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Робен? мислиш дека ќе беше здрав до сеа хмм...

Незнам али да беше во тим ќе бевме сигурно во борба за скудето со Рокица ќе се воиграа опасно или и Снајдер да беше сеедно.Али управата на Милан нејќе да дава плати за играчи и тоа е тоа секоја година ќе си играме за 3 место.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Иконата на Милан денес слави половина век
- Еден од најголемите фудбалери во историјата и икона италјанскиот гигант, Милан, Франко Барези денес полни 50 години.......

( Среќен Роденден ) :smir:

- А за Лео дека ќе си оди ..... готови сне :toe:

:kesa:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Штета што Берлускони почна ептен да забегува вака на стари години зашто и он е бизнисмен и знае дека без влог нема добивка.Ако сака титула ќе даде пари колку повеќе пари толку повеќе титули(Едино на реал ова не им успева зашто они забегуваат со трошење,а не го купуваат она што им треба).Лео работата си ја заврши одлично и мислам дека Берлускони и Галијани док се живи ќе жалат за овој потег.Нормално интер,јуве од италијанскиве(да не ги спомнувам другите светски тимови) веќе си спремаат големи буџети иако се во минус по 100/200/300милиони.а ние сме биле 8 мил. во минус и сеа трошење заборајте.
Ништо ајде сега ни останува да се молиме да ја тепаме оваа со џенова и евентуално со јуве(зашто и они се тапа сезонава)и идната сезона ќе не вадат МЛАДИ И ПЕРСПЕКТИВНИ играчи.
Јас немам ништо против тие млади играчи кој најверојатно ќе бидат идните звезди за 2/3/4/5 години но што до тогаш.зарем ќе се задоволуваме со 5/6/7 место???
Ајде може ќе им текне на ќелаиците дека мора да се донесе некое големо име и ние барем малце ќе се порадуваме

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
- Еден од најголемите фудбалери во историјата и икона италјанскиот гигант, Милан, Франко Барези денес полни 50 години.......

Извини Леонардо Мурињо е па готови сме?Ќе замене тој ќе дојде друг како што праеше Милан последните 100 години..

P

PewDiePie

Гостин
Извини Леонардо Мурињо е па готови сме?Ќе замене тој ќе дојде друг како што праеше Милан последните 100 години..
Овој па овој па :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Ај иди дркај на Анчелоти и не умарај ако немаш нешто реално и паметно да кажеш,ти или си премногу глуп или благе везе немаш од фудбал.Ме мрзи да ти објаснувам зошто се е подобро Лео да остане како што веќе спомнав или си прилично глуп или се правиш.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Овој па овој па :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Ај иди дркај на Анчелоти и не умарај ако немаш нешто реално и паметно да кажеш,ти или си премногу глуп или благе везе немаш од фудбал.Ме мрзи да ти објаснувам зошто се е подобро Лео да остане како што веќе спомнав или си прилично глуп или се правиш.
Ти ке ми кажуваш:pos2:.
Прво нигде Анчелоти не е спомнат а ида е појак е од Леонардо и тоа се виде ко второ ми викаш немам благе везе од фудбал и дека сум глуп заради што мислиш дека Леонардо јак тренер ај кажи што има освоено Леонардо и што на прави со Милан?

Нека има зелено светло нека дае 100м и негов е чим више запнал..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Среќен роденден стварно можеби најголемиот играч што заиграл за Милан заедно со Малдини.

P

PewDiePie

Гостин
Ти ке ми кажуваш:pos2:.
Прво нигде Анчелоти не е спомнат а ида е појак е од Леонардо и тоа се виде ко второ ми викаш немам благе везе од фудбал и дека сум глуп заради што мислиш дека Леонардо јак тренер ај кажи што има освоено Леонардо и што на прави со Милан?
Па се гледа дека го дрвиш со дебелиот,а тоа што го кажав дека благе везе немаш со фудбал си го потврди сам со компарацијата меѓу нив двајца во однос на тоа кој освоил нешто.Како прво Анчелоти ништо не освои во првата сезона во Милан,како второ Анчелоти располагаше со еден Шевченко кој во тоа време беше и остана поим за напаѓач кога станува збор за Милан,да не ги спомнувам далеку помладите Гатузо,Сидорф,Пирло,Руи Коста,Неста,Стам,Малдини и Кафу.Како второ не успеа да го врати во форма и уозбили Роналдињо што ете на Лео му успеа,како трето никогаш не практикувал напаѓачки фудбал за разлика од Лео и во последните години сите му ја научија тактиката на памет во Италија што покажува и фактот дека нашиот последен освоен трофеј беше 2007 во Л.Ш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom