Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Милан ке иде на ефтини млади варијатни,највероватно Астори,Каљари одредиле цена од 5 мил:)
Gospod te cul i da go zemame Astori,a se slusa nesto deka cehot alushi sakale od atletiko madrid da go donesat,mislam deka posle nekolku kiksa konecno eden pameten izbor

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мора уште една победа за сигурно 3то место :)

P

PewDiePie

Гостин
Не па Роналдињо не си играше к-от вчера со Де Силевестри :icon_lol:
Мислев дека никогаш нема да го кажам ова ама Фавали стварно е на ниво и со внук му Силва беа стварно ок вчера,се плашам дека ако продолжи вака ќе му го продолжат договорот :tv:

Пипо плачкото го пуштија ама ништо не се покажа а и летвана Мансини исто,одма да го пратат назад кај сидашине,саботер најголем!

Незнам зашто ама мислам дека последните две ќе ги тепаме,а и Пато ќе игра на следната така да.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Честитки за победата - Сазлужена!:vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не па Роналдињо не си играше к-от вчера со Де Силевестри :icon_lol:
Мислев дека никогаш нема да го кажам ова ама Фавали стварно е на ниво и со внук му Силва беа стварно ок вчера,се плашам дека ако продолжи вака ќе му го продолжат договорот :tv:

Пипо плачкото го пуштија ама ништо не се покажа а и летвана Мансини исто,одма да го пратат назад кај сидашине,саботер најголем!

Незнам зашто ама мислам дека последните две ќе ги тепаме,а и Пато ќе игра на следната така да.
Да бидеме реални фавали е за 2 класи подобар од каладзе и бонера :toe: МОже не е некое играчиште ама барем на прави киксови како овие двајцава :smir:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не гледав не бев дома вчера цел ден но како што гледам сме имале доста шанси и добро сме играле добро ќе биде да се задржи до крај 3 место бар и следната сезона повеќе доколку се направат некој трансфери.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Бекам веќе нема да заигра за нас. :(

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=23790&sl=it&tl=en

Да не беше оној глуп потег на данецот којзнае дали ќе победевме, но добро играа нека ни е честито победата па следна недела здравје боже да излезе Пато на терен.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Прво честито победа после мнооооогууу долго време :) Иако со пенали мразам победи ама не е важно тоа :)

И лоша вест
Бекам нема веќе да игра за Милан ке игра само за Галакси
Кака и Малдини лани
годинава Бекам и Пато (најпаметно ке му е да си иде)
не е фер се омилените си идат :nesum:

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=205281&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:%20tmw/notizie%20%28TUTTO%20mercato%20WEB%29

P

PewDiePie

Гостин
Толку од љубовта од Бекс а,алал нека му е.
Иако мислам дека немаше ни да го викнат следната сезона превисока плата ќе бараше а има 36 така да со среќа во галакси пријателе :baeh::helou:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не знам што се сеќирате за Бекам кога ништо корисно не напарви за тимот :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
дали воопшто го гледаше милан оваа сезона?
Не ти го гледаше :wink: Али тоа е кога сте ограничени и живеете во минатото биди ми поздравен и те молам не ми реплицирај :wink::wink:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не ти го гледаше :wink: Али тоа е кога сте ограничени и живеете во минатото биди ми поздравен и те молам не ми реплицирај :wink::wink:

Aбе какво минато што гледаш дај кажи,Бекам ако не дојдеше немаше никакви центаршутеви,се трудеше трчаше напред-назад цело време и пак не чини па повеќе се трудеше од пола наши играчи и играше подобро од нив..што сакате ја незнам и вие сами пишувавте дека е Бекам добар.
А ти колку си гледал се глеа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom