Море да бил паметен да си имал предбрачен договор и дури не му има дете рем остаено нека бега ко од ѓаол. Мислам јас ќе разберам да си се сака со чупето, ама чим ја зеде за жена му ја има врзано глата многу убо таја. Да е некој страшен нееб ќе го разберам, ама со овој потенцијал шо го има во сексот не смеј да пропушта.Пато ќе се разведувал од жена му Стефани
Господе,не е пи*ка ама ПИ*КА ЈАКА за секого! цццц аххх таква жена да имам бре од дома не искачам само у кревет ќе се прпелкам со неа..........
Утре би сакал да ги пушти прв состав некој од младите !
- Дида -
Одо - Албертаци - Т.Силва -Антонини
Сидорф - Пирло - Гатузо
Мансини - Хунтелар - Роналдињо
:jaj:
Можни формации
Palermo (4-3-1-2): Sirigu; Cassani, Kjaer, Migliaccio, Balzaretti; Nocerino, Liverani, Bertolo; Pastore; Miccoli, Hernandez.
Замени: Benussi, Blasi, Calderoni, Bovo, Morganella, Budan, Cavani.
Milan (4-2-1-3): Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Oddo, Jankulovski; Gattuso, Pirlo; Seedorf; Mancini, Huntelaar, Ronaldinho.
Замени: Abbiati, Albertazzi, Antonini, Romagnoli, Strasser, Inzaghi.
А тој ганецот Адијах ќе заигра некад ?
ахахха кај ти текна играчовСо такви мрши како Одо никад нема да се вратиме на тоа што бевме некогаш, плус и централен дефанзивец
Се повеќе и повеќе го ставам Адија во корпата на Грими, Кардачо, Видуез, Вогел...
Со такви мрши како Одо никад нема да се вратиме на тоа што бевме некогаш, плус и централен дефанзивец
Се повеќе и повеќе го ставам Адија во корпата на Грими, Кардачо, Видуез, Вогел...