Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас би сакал вака да изгледа составот:

-Дида-
-Абате-Албетраци-Т.Силва-Антонини-
Гатузо-Пирло-Сидорф-
-Верди-Роналдињо-
-Инзаги-​

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Вака најверојатно ќе биде составот:

Дида
Замброта-Одо-Силва-Антонини
Гатузо-Пирло
Сидорф
Мансини---------Роналдињо
Хунтелаар

Најверојатно Одо ќе игра централен како со Сампдорија, иако сите би сакале да игра Албертаци. И пак изгледа ќе го гледаме дебелото бразилско ќофте пратено од Интер само за да саботира, на негово место Адија сакам да го видам, ама него сезонава тешко дека ќе го видиме.

P

PewDiePie

Гостин
Пато ќе се разведувал од жена му Стефани :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Господе,не е пи*ка ама ПИ*КА ЈАКА за секого! цццц аххх таква жена да имам бре од дома не искачам само у кревет ќе се прпелкам со неа..........

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Пато ќе се разведувал од жена му Стефани :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Господе,не е пи*ка ама ПИ*КА ЈАКА за секого! цццц аххх таква жена да имам бре од дома не искачам само у кревет ќе се прпелкам со неа..........
Море да бил паметен да си имал предбрачен договор и дури не му има дете рем остаено нека бега ко од ѓаол. Мислам јас ќе разберам да си се сака со чупето, ама чим ја зеде за жена му ја има врзано глата многу убо таја. Да е некој страшен нееб ќе го разберам, ама со овој потенцијал шо го има во сексот не смеј да пропушта.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Утре би сакал да ги пушти прв состав некој од младите !

- Дида -
Одо:tapp: - Албертаци - Т.Силва -Антонини
Сидорф - Пирло - Гатузо
Мансини:tapp: - Хунтелар - Роналдињо
:jaj:

За Одо - Замброта
за Мансини - Абате
за Хунтелар - Инзаги

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Можни формации

Palermo (4-3-1-2): Sirigu; Cassani, Kjaer, Migliaccio, Balzaretti; Nocerino, Liverani, Bertolo; Pastore; Miccoli, Hernandez.
Замени: Benussi, Blasi, Calderoni, Bovo, Morganella, Budan, Cavani.

Milan (4-2-1-3): Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Oddo, Jankulovski; Gattuso, Pirlo; Seedorf; Mancini, Huntelaar, Ronaldinho.
Замени: Abbiati, Albertazzi, Antonini, Romagnoli, Strasser, Inzaghi.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Можни формации

Palermo (4-3-1-2): Sirigu; Cassani, Kjaer, Migliaccio, Balzaretti; Nocerino, Liverani, Bertolo; Pastore; Miccoli, Hernandez.
Замени: Benussi, Blasi, Calderoni, Bovo, Morganella, Budan, Cavani.

Milan (4-2-1-3): Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Oddo, Jankulovski; Gattuso, Pirlo; Seedorf; Mancini, Huntelaar, Ronaldinho.
Замени: Abbiati, Albertazzi, Antonini, Romagnoli, Strasser, Inzaghi.

Што е работава со Замброта? со вој состав ни нерешено не очекувам гледам за Палермо 1.90 на кладилница :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Со такви мрши како Одо никад нема да се вратиме на тоа што бевме некогаш, плус и централен дефанзивец:tapp:

Се повеќе и повеќе го ставам Адија во корпата на Грими, Кардачо, Видуез, Вогел...

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
кој ќе го видим Одо почиња да ми се повраќа и глава да ме боли :tapp:
има лек ? :nesvest:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Со такви мрши како Одо никад нема да се вратиме на тоа што бевме некогаш, плус и централен дефанзивец:tapp:

Се повеќе и повеќе го ставам Адија во корпата на Грими, Кардачо, Видуез, Вогел...
ахахха кај ти текна играчов :)

Кога беше тој во тимот имаше преголема конкуренција во Милан во средниот ред тогаш беше и Гуркуф,Кака,Гатузо во добра форма заедно со Пирло.А за Кардачо и Вудуез немам зборови се виде на младниското какво голови даваа со ножички навистина штета за тие играчи..

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
абе дечки играјте си ја чиста својка милан не кикснува денеска

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321

Викаш Дорасо го забрае :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom