Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Астори знае што прави,ако има у план да игра во Л.Ш. другата година мора да докаже дека е од полза за Милан. :tv:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Честито победа остајтеги тие од Каљари што викаат не е заслужено:icon_lol: :).
Болоња маме им ебем неможеа бод да извлечат..

ПС.Хунтелар супер гол :zver:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.245
Натпреваров денес имаше многу суперхерои.
1. Хунтелар - ова му беше гол од соништата
2. Абате - утакмица од соништата изигра, се надмина себеси
3. Дида - многу одбрани од соништата, една свеќа на чоеков да му запаљам, алал да му е за ова денес.

Барем наредната Фиорентина да направи нешто против Интер и ние да не бидиме тиквари да киксниме со Катанија.

P

PewDiePie

Гостин
1. Хунтелар - ова му беше гол од соништата
2. Абате - утакмица од соништата изигра, се надмина себеси
3. Дида - многу одбрани од соништата, една свеќа на чоеков да му запаљам, алал да му е за ова денес.
Брат да не си станал од спиење? :icon_lol:
Галијани изјавил дека никогаш не ни размислувале за смена на Лео.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Дечки како сакате речете победава беше среќна.
Ама после толку несреќно изгубени утакмици мораше и да се победи
ова што судииве на секој мал допир што свират фаул е нај глупата работа во Италијанскиот фудбал како што и беше денес на секоја одземена топка од Амбро свиреше фаул.
Инаку Дида не извади од сите лајна денеска и како што рече англискиот коментатор на телевизијата каде што ја гледав утакмицава ,, Дида конечно попладнево си ја извади платата,,.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ова никогаш нема да го видиме од Бориело... незнам зошто, ама мое мислење е дека Хунтелар треба да игра со Пато како прв избор.

Честитки за победата.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Честитки за победата не можев да ја гледам утакмицата :( важно дадовме 3 голови и победивме.:acm::acm::acm:

Супер гол на Хунтелар.:acmilan:

Ф

Фил Ајви

Гостин

уште едно ФАЛА за Астори

Dida: 8.5 – May have conceded twice, but produced a string of brilliant stops in the second half to win Milan the match. The last from Matri is a contender for save of the season.

Abate: 6 – Provided the cross that led to Astori's own goal, Abate did largely okay against Lazzari.

T.Silva: 5.5 -
The Brazilian defender started well, but was given increased problems as the game wore on by Matri in particular. Can't do it all by himself in defence.

Favalli: 4.5 - Will be having nightmares tonight about youngster Ragatzu who caused him all kinds of headaches. Favalli was at fault for the 18-year-old's goal too.

Antonini: 5.5 – As a whole, Antonini was terrorised by Cossu down his side, but he performed a goal-saving tackle on the trequartista that earns him an improved mark.

Seedorf: 7.5 –
Brilliant in the first half. Created the first for Borriello, and provided an even better set-up for Antonini that should have resulted in a goal. A little lazy in the closing stages.

Ambrosini: 5.5 – The veteran can count himself lucky not to see red today. Committed countless fouls, was yellow carded, and was too anxious.

Pirlo: 5.5 –
Off the pace this afternoon. Looked tired, and was to blame for Cagliari's second equaliser as he lost the ball in midfield.

Huntelaar: 7.5 – Scored a wonder-goal from 30 yards to put Milan 2-1 ahead, and could have added a second. Linked up well with Seedorf.

Borriello: 8 –
A welcome return to form. Scored one, and could have had a hat-trick with improved finishing. Held the ball up and bullied the Cagliari centre-back pair.

Ronaldinho: 7 –
Not at his very best, but still did more than enough to cause Cagliari problems with some delightful touches.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Абе настрана автоголот Астори беше доста солиден денеска, милион топки му одзеде на Бориело, сигурен беше на нафрлените топки наши, избацуеше без проблем.
Дечково МОРА да се врати догодина.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.801
Поени од реакции
49.878

шо е со фризуриве на човеков бе, има ли огледало овој будала дома! :icon_lol: Па вака не би се исшишал бе за брдо Харибо, вии на шо личи!

еве на шо личи уствари :)

Ќе дојде некоја ваква утакмица и ми се враќа вербата во овие двајца(напаѓачиве) малце од малце.

Али дека не се “тоа тоа-јасно’’ е. Кога би бирал кој да си оди- Бориело го летам пред Хунтелар, сите аргументи се на страна на Хунтелар. Еве денес на пример, голот шо го даде Бориело и Хунтелар можеше да го даде, ама голот на Хунтелар Бориело ни на тренинг не би го дал.
Седум кола се до крај да се покажат кој заслужува повеќе. Да е до мене, во моментов Бориело иде у Наполи летово дали за Сантакроче, глава за глава или за Хамшик со доплата не е битно, битно сеа за сеа он ми ја води трката за напуштање од нив двајца.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Честитки за победата одлична игра браво одличен гол на Хунтелар само повредата да не е нешто страшно да не знае некој некоја информација?:jaj:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321

Пејо пиши на гугл Марко Бориело и клик имиѓс, појќе слики на жени излагаат неголи негови :pos:

P

PewDiePie

Гостин
Епа изгледа сме гледале различни утакмици.
Не ме сфати море,дека пишуваше како од соништата цело време во постот што ти го цитирав затоа ти пишав да не си станал од спиење :wink:
Пејо пиши на гугл Марко Бориело и клик имиѓс, појќе слики на жени излагаат неголи негови :pos:
Па Бориело швалер ебате што очекуваш :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom