Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
Според мене Муту би бил доста покорисен и поупотреблив, ама ете, го задржавме Јан. :toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Според мене Муту би бил доста покорисен и поупотреблив, ама ете, го задржавме Јан. :toe:
Со здрав разум ми кажуваш дека играч кој пред месец дена падна на допинг тест за дрога, го сакаш во твојот тим ? :S

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Бориело и Муту наркомански тандем ке имаме.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Со здрав разум ми кажуваш дека играч кој пред месец дена падна на допинг тест за дрога, го сакаш во твојот тим ? :S
Да преминеше тогаш во Милан можеби и немаше да се изложи на таков чин, но сепак сега е небитно.

“We saw what Milan achieved over 90 minutes, now we'll need to dominate out there in terms of possession, creating as many chances as we did tonight and hopefully being more clinical,” insisted Seedorf.

“That was the only thing we were missing, as the first half was spectacular. United showed tonight they have limitations and we must make more of them.

“We put United under pressure and they struggled. When they are not in control, they have problems, so I don't see why we cannot win at Old Trafford.”

Сосема е во право. :toe:

инаку Бари појачале со тренинзите. :pos2:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Колку ќе одсуствува Антонини се знае ? :toe:

Мислам дека требаше да игра Сидорф прва постава заради искуството што го има човекот има 4 пати освоено ЛШ,реваншот очекувам да игра прва.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.055
Поени од реакции
51.415
Полека со Сидорф сеа, да играше и да се влечеше по терен како шо се влече цела сезона скоро ќе викавте “шо го стаил’’. Бекам беше пологично да се игра, против средина составена од 5 играчи мораше некој да пушта пасови и да ја прескокнуваат, иначе немаше проаѓање таму.
За таму и јас мислам дека Сидорф треба да ја почне ако ништо друго ради псохолошката растеретеност што ќе ја има за разлика од Бекам, кој изгледа уште не е свесен дека не игра за Манчестер веќе 7 години.
Исто така мора ама МОРА Пипо да ја почне таа, нема фајде од овие двајца, тотално бескорисни се.

Може нема да ја поминеме фазава, ама вака да заврши не смее!!!

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
имате некој торент од натпреварот за да го симнам ?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.642
Поени од реакции
6.469
И Фердинанд падна на допинг тест (2003 год. мислам) и што требаше?Да го избркаме? :toe:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
На Олд Трафорд се е можно. Или ќе изгубиме на дебело или ќе ги изненадиме.Вчера забележав дека Пирло многу дефанзивно играше,повеќе капитенот идеше напред и се бореше,незнам каква улога му дал Лео ама имаше многу мал удел во нападот,само слободниот вредеше.

А Ова пустиве желби на навивачиве,незнам зошто некој воопшто го посакуваат Адебајор ,мислам дека моментално тоа е неостварлив трансфер,кога можевме да го земеме за 20 ние го откачивме сега кај ти го дава Сити.
Доста ќе биде да дојде Џеко,еден мидф(Хернанес,Красич,Едерсон,Пјанич...) + 2 брзи бекови и да си одат некои играчи од клубот(Фавали,Каладзе,Дида...):cuc:
Муту не е класичен шпиц,да дошол у АЦМ ќе играл кај што сега игра Дињо или Пато.

Многу ми беше криво што се повреди Антонини,колку јако идеше по лева а и добро комуницира со Рони.Сидорф е добар за вакви утакмици бидејќи е психички цврст и може да направи разлика на утакмица ако му е денот.
Незнам само што чекаа Неста и Силва за 3иот гол,колку глуп гол,ко на тренинг. Уште покриво ми е за првиот,топката за инат сакаше да влезе.

Сколс : He will never score a luckier goal than he did tonight, but he was typically tenacious in the middle of the pitch and knew how to keep Beckham out of the game. :tv:

Незнам дали Берлускони забележува што се случува...го нема никаде :mad:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
На Олд Трафорд се е можно. Или ќе изгубиме на дебело или ќе ги изненадиме.Вчера забележав дека Пирло многу дефанзивно играше,повеќе капитенот идеше напред и се бореше,незнам каква улога му дал Лео ама имаше многу мал удел во нападот,само слободниот вредеше.

А Ова пустиве желби на навивачиве,незнам зошто некој воопшто го посакуваат Адебајор ,мислам дека моментално тоа е неостварлив трансфер,кога можевме да го земеме за 20 ние го откачивме сега кај ти го дава Сити.
Доста ќе биде да дојде Џеко,еден мидф(Хернанес,Красич,Едерсон,Пјанич...) + 2 брзи бекови и да си одат некои играчи од клубот(Фавали,Каладзе,Дида...):cuc:
Муту не е класичен шпиц,да дошол у АЦМ ќе играл кај што сега игра Дињо или Пато.

Многу ми беше криво што се повреди Антонини,колку јако идеше по лева а и добро комуницира со Рони.Сидорф е добар за вакви утакмици бидејќи е психички цврст и може да направи разлика на утакмица ако му е денот.
Незнам само што чекаа Неста и Силва за 3иот гол,колку глуп гол,ко на тренинг. Уште покриво ми е за првиот,топката за инат сакаше да влезе.

Сколс : He will never score a luckier goal than he did tonight, but he was typically tenacious in the middle of the pitch and knew how to keep Beckham out of the game. :tv:

Незнам дали Берлускони забележува што се случува...го нема никаде :mad:
А шо бидна со Антонини нешто сериозно или ке пројде? Иначе до наредната утакмица да се молиме да не се опорави Гигс а на Руни нозене да му се исушет не за друго зш го изгази Бонера..

P

PewDiePie

Гостин
За тој гадниот шрек се знае што е лекот РИНО!! Не со копачка со заби ќе му влезе ќе го изеде :vozbud:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.442
Поени од реакции
25.393
Ај бе, без плашење за гостувањето кај Манчестер. Во ЛШ барем е докажано дека на гости играме многу подобро. Јас очекувам 0-3 или 1-3. Не заборавајте дека Милан е во прашање, како што има историски изгуби дома, така има и историски победи на гости.

Поздрав, да се знајт кој е шампион.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom