Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Луѓе смиретесе можеби и на манчестер голот беше на среќа..ама и вашиот сигурно не беше со знаење....не е провокација ова сакам да победите но неморате толку да се жалите и вашиот гол беше на одбиена топка.. е сега хунтелар да му го шибнеше ќе праевме подруг муабет..со среќа во второто.....

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Немајте гајле ќе ги треснеме! =) Него овој Сколс од што незнае гол даде LOL!

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Прво полувреме Неста најслаб, Бонеро најдобар

Не е баш лесно да го чуваш Руни. И незнам по кој критериум судиш дека Неста е најслаб. Не е нешто најсјаен али добро си ја завршува работата.

Бонера пријатно изненади ептен со мотив и желба е влезен како повеќето се надевам дека така и ќе продолжи.

Патката мора да се уклучи во натпреварот зошто 1 полувреме го преспа.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Само второ да не испадне вака, втор шут - втор гол за нив, ако може да се рачуна првото за шут.
Фавали маста ќе му ја извади на Нани.:baeh:

Како и да заврши ваа, не е ништо изгубено, со ваква игра можеме да ги добиеме и на Олд Трафорд.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не е баш лесно да го чуваш Руни. И незнам по кој критериум судиш дека Неста е најслаб. Не е нешто најсјаен али добро си ја завршува работата.

Бонера пријатно изненади ептен со мотив и желба е влезен како повеќето се надевам дека така и ќе продолжи.

Патката мора да се уклучи во натпреварот зошто 1 полувреме го преспа.
Затоа што имаше неколку несигурни интервенции.
Не реков дека е лесно да го чуваш руни но сепак имаше киксови кој мислам дека можеше повеќе да биде лошо за Милан.

P

PewDiePie

Гостин
Ете го мудриот и солиден заради него е 1-2 она говноно гремлинско шугаво го јавна :tapp:

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
komentatorov svrsi gotoo :drk:
vika milan nisto ne napravija cela utakmica osven golot ... pa ja neznam so glea on be :uvo::uvo:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Што е со рефлексите на Дида? Слабо фукционираат денес :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ништо не е чудо, еден тим игра цело 2ро полувреме, а Милан е без одбрана и без напад утакмицава само средниов ред игра и нешто се пробува да направи.

Можда ќе дојде време и ние пак да се радуваме на успесите на Милан, али по се изгледа ќе почекаме уште некоја година.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Не гледам веќе

да ми остане во сеќавање напреварот во 2007
3:2 и 3:0

3 голови на Кака...Џила, Сидорф мислам...тоа беше тим не овоа:nesum: