Жути*
Kévin Constant за победа !
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 794
- Поени од реакции
- 275
Грешка си, од 60та до 75та мин само еден тим играше а тоа беше Манчестер, заспа цел тим на жалост и примија два гола.И во прво и во второ Милан доминираше,
Грешка си, од 60та до 75та мин само еден тим играше а тоа беше Манчестер, заспа цел тим на жалост и примија два гола.И во прво и во второ Милан доминираше,
Абе кога го извади Антонини и пакистанецот се спреми одма се знаеше тој 190 години има ќе игра фудбал клошар..Од кога излезе Антонини се сруши цел концепт за напад, маме му ебам.
Убаво комбинираа лево Антонини,Рони,Амбросини ама ете, малер- се повреди првиов
Кога му одат еден на еден на Фавали по лева страна, нозеве ми се тресат. Затоа и Фергусон го стави Валенсиа и цела игра се базираше на него, здравјето му го зема.
Неста потрфрли, не го покри добро Сколс за првиот гол. За третиот на Руни не испадна да го фати офсајт.
Дида слабо избрани, се шо шутнаа влезе.
Сидорф беше бааѓи мотивиран и мислам дека на Олд Трафорд ќе почне прва постава за разлика од Бекам кој не покажа нешто посебно.
Бонера добар беше ... многу фер дете )) , прво Руни го изгази со двете нозе сега второ го бутка со снага и му дава рака.:nesum:
Мен оф д меч кај нас ... Роналдињо
nikola dzabe mu e na milan ak sakat i gospot nek slezit ghosti ne gi tepate so sakat nek e samo x mojt da e najpojke i jas sakam man da ispadnit to mi e zelbata ama kopilinja se ne gi znajte ubo stalno se vajgetМислам дека имаме сили да го тепаме Манчестер во реваншот.Само да играат Сидорф и Инзаги прва постава...и да не забораам да даде господ фавали нога да скрши до тогаш
Бевте подобри од нас ? Не надигравте ? НЕИзвините вака што упаѓам, ама боље ќе ви беше да завршевте 3-то место у групата, барем Лига Европа ќе си игравте