Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
se glademe so koj saka deka mancini nema da dojde ke vidite deka ke propadne transferot :salut:
И шо кажа сеа? :icon_roll

Стварно е тапа што нема да може у ЛШ,за Сериа А не ни требало да го зимаат.
Како и да е ништо не очекувам да смени Мансини,повеќе се надевам на црнчето од Гана што ќе се врати . :toe:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Честито Мансини баш да видиме како ќе се снајде таму.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Нека ни е честито Мансини за колко пари толко музика .. xD :sviri:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Мансини ни го земавте а? :) ај со здравје да си го служите :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Мансини ни го земавте а? :) ај со здравје да си го служите :)
преку ноќ ви го земаа изгледа вчера Галијани му рекол на Морати другар дој бе едно виски да бапнеме.Муабети ова она и после му рекол а да ми го даеш Мансини да потрча кај нас и така не ви игра хаха

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.304
и сеа одеднаш ми се смачи кога ми текна на еден лош факт од ситуацијава...Мансини не може да игра Лига Шампиони за Милан :S, пријавен е од Интер и нема право на настап, за Сериа А е апслолутно непотребен оти таму нема што да бараме веќе, ако на ова се додаде останувањето на Јанкуловски, полека ситуацијава прераснува во нова бламажа, пак на 29 годишен играч иднина ќе градиме.. :S :).
Друг муабет ќе беше да можеше да игра бар ЛШ и да помогне, ама вака само очи се измачкаа...

Има настапено на утакмица. Пошто мислим дека има еден дел у правилото кој вели дека играч иако бил пријавен ако не изиграл ниту една минута на терен може да биде во вториот дел на натпреварувањето од страна на новата екипа.
Сеа незнам точно колку сум у право :toe:
Иначе у ваква ситација добро ќе ни дојде ако се повреди Пато или Роналдињо. Го сакав дечково у Рома кој играше сакав Милан да го земе. Е сеа што е постар је малце, али има уште 1-2 сезони добри у него.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ќе видиме што ќе биде со овој во Рома газеше ама во Интер не изигра ништо катастрофа језда и немаше минутажа ич таму,тука и незнам колку ќе игра сега и место кој !

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ќе видиме што ќе биде со овој во Рома газеше ама во Интер не изигра ништо катастрофа језда и немаше минутажа ич таму,тука и незнам колку ќе игра сега и место кој !

на местото на Бекам кој ќе се префрли во средината, што претставува и паметен потег

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.304
Mоже и Рони да иде десно а овој лево, е сеа кој ќе дојде Пато ќе седне на клупа, или ако се покаже добар може Пато да се опне у средина а Бориело на клупа:vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Мислам дека тука во Милан ќе биде стариот Мансини од Рома :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.745
влегол со Рубин Казан ко шо разбрав, типов е непотребштина и не му барајте позиции за џабе, нема поента да се работи на позиција што би м одговарала, кога во битните утакмици нема да игра...Галијани дебилу умрен... :mad:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Оф мори мајко, се дрвава ги собравмо :)
А на некој му паѓа формата, одма Милан го зема...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Мислам дека тука во Милан ќе биде стариот Мансини од Рома :)

да се надеваме..кога играше за Рома ми се свиѓаше неговата играм ногу во Интер не добиваше шанса да се докаже

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom