Не е толлку крив Гатузо, оној мајмун не требаше да му даде црвен, можеше да го остави да излезе од игра, минута-две разлика беше а стартот и не беше за за втор картон до толку. Како и да е ова ќе се десеше и со 11 души.
Пирло, Роналдињо Замброта и Јанкуловски, треба сигурно два три месеца да се без плата.
Оној ментишон шо отишол во соблекувална да теши и да ги потсетува ““дека се најјаки’’треба да разбере дека тимот му се претвори во Интер од рани 2000ти, т,е поим за жал и општонардодна спрдња. Секогаш кога Милан губел и играл тиња си викав сам на себе““Шо сака не сака е, таква мизерија нема никад да бидеме’’-и еве станавме сеа!!
Сезонава може да ги тепаме и Реал и Барса и Јуве и кој било пак нема да ми биде “тоа тоа’’.
Дојде дереџе да не жали Интер, последни минути не напаѓаа не градеа акции, шутираа од кај стасаат за да не ги убијат со поголема разлика.
Најмизерно во стиацијава е што утре посабајле ќе видите дека е донесен некој десен бек по пример на другите трансфери минативе две години-утепан од господ.
Ако има бар малце здрав разум нека го купат одма Ван Дер Варт за да има алтернатива на средина и некој од Рафиња(доколку не е отиден) или Бејл, пошто кога ќе ми текне која е разликата од замброта до маикон ми се тресе вилица од нервоза