Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.411
Димче пред да ги спомнеш моите размислувања стај си прст на глава и не мешај друг пат баби, жаби, кунг фу, слика од пикасо .... или патики и фудбалери како сега....неверманјд.
Немој Дињо да ми го спомињаш....едноставно го мрзи да игра фудбал (збориме за фудбал, не за додавање од прва како што тоа го прави цела сезона).
Пато сезонава се изнаигра фудбал...што сакаш да игра 90 минути секој натпревар?
Шева.....типот е приказна за себе....со Анчелоти се познаваат како гз и чаќи....штом не го ставал во игра веројатно (реков веројатно) слабо се трудел на тренинзи.
Фламини игра исто што и Рино, Амбро....па и Бекам....едноставно неможе да игра секој натпревар кога се фит сите играчи.
Сендерос во Куп Уефа беше спор ко мртовец....
Не ме разбра се си има рок!
Иначе го имам надминато тоа за зелени давање па само би те замолил напиши дека анчелоти треба да остане па ќе ти дадам зеленко!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Човеци, шо ви е вас...да а е*ам мајка му:nesum:

Милан бил најобожаван тим во Кина. :eek:jea::eek:jea:

Сендерос повторно изјавил дека сака да остане во Милан.
Ми се свиѓа ова. А да го земеме и Кјаер...супер ќе биде така

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Чекај бе од россонеро барав анализа не од тебе а што беше супер во сезонава
Гледано Милан највеќе натпревари изгуби во 85-90 мин. со внесување на младичот ЕМЕРСОН.Ајде 1 ајде 2 пати се гледа дека влага тој Милан обавезно прима гол!!!Ова е грешка на тренерот,а не направи малу сезонава вклучувајќи дека ако Милан само 2 излезе со 2 напаѓачи сезоноава да не претерам.Затоа не се расправај со Росоњеро ко 1 е постар и има право.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.411
Гледано Милан највеќе натпревари изгуби во 85-90 мин. со внесување на младичот ЕМЕРСОН.Ајде 1 ајде 2 пати се гледа дека влага тој Милан обавезно прима гол!!!Ова е грешка на тренерот,а не направи малу сезонава вклучувајќи дека ако Милан само 2 излезе со 2 напаѓачи сезоноава да не претерам.Затоа не се расправај со Росоњеро ко 1 е постар и има право.
И сега ако е постар што?
А што има право кога имате спротивни ставови ти викаш дека нечини анчелоти он вика дека не е крив он ништо и треба да остане?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
И сега ако е постар што?
А што има право кога имате спротивни ставови ти викаш дека нечини анчелоти он вика дека не е крив он ништо и треба да остане?
Вака сеа брат ја викам крив е ама не сум да замине до негде кога ќе чуам кој тренери се потенцијални кандидати,а ако ти сакаш да биде тренер Донадони тренер повелеле.

Димче пред да ги спомнеш моите размислувања стај си прст на глава и не мешај друг пат баби, жаби, кунг фу, слика од пикасо .... или патики и фудбалери како сега....неверманјд.
Немој Дињо да ми го спомињаш....едноставно го мрзи да игра фудбал (збориме за фудбал, не за додавање од прва како што тоа го прави цела сезона).
Пато сезонава се изнаигра фудбал...што сакаш да игра 90 минути секој натпревар?
Шева.....типот е приказна за себе....со Анчелоти се познаваат како гз и чаќи....штом не го ставал во игра веројатно (реков веројатно) слабо се трудел на тренинзи.
Фламини игра исто што и Рино, Амбро....па и Бекам....едноставно неможе да игра секој натпревар кога се фит сите играчи.
Сендерос во Куп Уефа беше спор ко мртовец....
Еве ти факт Димче целосно се согласувам само не за Сендерос.Беше подабар од Фавали кој цела сезона изигра и видовме до кај стигнавме со него пр.голот со јуве кој го згреши?

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.411
Абе што к ти е на тебе ? Те праша тебе некој за твое стручно мислење ?
ЈАс правам муабет со росоњеро и реков дека кога ќе можам да давам зелени он добива од мене
А иначе во право си и да испаднеме у 2ра лига анчелоти нема да ви биде крив освоил НЕКОГАШ некој трофеј!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе што к ти е на тебе ? Те праша тебе некој за твое стручно мислење ?
ЈАс правам муабет со росоњеро и реков дека кога ќе можам да давам зелени он добива од мене
А иначе во право си и да испаднеме у 2ра лига анчелоти нема да ви биде крив освоил НЕКОГАШ некој трофеј!
Види сеа ти давај зелени до утре а ако нешто имас жалби и поплаки па посебен начин да го изразиш мислењето со Росоњеро има профил праќај таму што да ти речам.ОВДЕ СЕКОЈ ИМА ПРАВО ДА ГО НАПИШЕ СВОЕТО МИСЛЕЊЕ ЗАТОА БРКАЈ РАБОТА.
А добар беше Анчелоти кога освојуваше титули тогас све бевме среќни и радосни.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.411
Види сеа ти давај зелени до утре а ако нешто имас жалби и поплаки па посебен начин да го изразиш мислењето со Росоњеро има профил праќај таму што да ти речам.ОВДЕ СЕКОЈ ИМА ПРАВО ДА ГО НАПИШЕ СВОЕТО МИСЛЕЊЕ ЗАТОА БРКАЈ РАБОТА.
А добар беше Анчелоти кога освојуваше титули тогас све бевме среќни и радосни.
Па и Шеримгам даваше голови за манчестер ајде да го вратиме?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Па и Шеримгам даваше голови за манчестер ајде да го вратиме?
Даваше и Шева ама ај сеа зш не дава.Доста со карање не оди никаде ова.Несакам бан а и ти не би сакал исто :smir::smir::smir:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.411
Даваше и Шева ама ај сеа зш не дава.Доста со карање не оди никаде ова.Несакам бан а и ти не би сакал исто :smir::smir::smir:
Епа и анчелоти донесе 2 титули сега неноси!

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
"I dedicate this to Italian football and Paolo Maldini, who need not worry because he has the admiration of all of Europe," the victorious boss told RAI Sport."
Од тренерот на Барса:smir:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
"I dedicate this to Italian football and Paolo Maldini, who need not worry because he has the admiration of all of Europe," the victorious boss told RAI Sport."
Од тренерот на Барса:smir:
Се гледа кој е играч сите го сакаат па и Пепе а не вака му праат овие нашиве.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.672
Поени од реакции
48.777
ќе се видиме догодина ова време
итар пејо напиша:
Гласав за Барса,
минатитои пат кога зема барса одма после нив наредна година Милан ја зема!! :)
е ова е гест

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.911
Поени од реакции
44.892
ќе се видиме догодина ова време

е ова е гест
Ништо чудно, со оглед на фактот дека Гвардиола помина мислам 2 сезони во Италија ( Рома и Бреша ) па сигурно и лично се познава со легендата.
Очигледно дека сепак сериозна била работата со Curva Sud во Неделата, ебаго, дури и фановите на Интер му покажаа почит во последното дерби со банерот на Curva Nord .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom