http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=c7475b9a-bee8-406f-b258-750f43860c57&ln=3&typeBack=Последни ВестиГотово, го продаваме Какаjea:jea:jea::je::je::je:
ПС Маци, очекувам цweнко од тебе:back:
ВИШЕ СУМ НА А1.КОМ.МКПато = 24фудбал аххаха
ништо не правиме
Па очекувам твоја анализа на сезонава да ми кажеш каде лежи неуспехот?Дим4е што ме прозиваш? Досадно ти е?
Ај да мрсиме муда сеа цело лето за шпекулацииве и да билдаме постови.....не фала.
Зошто неуспех.Сезонава беше супер и имавме супер играчи.Цела вина би ја префрлил на Анчелоти и за тоа не треба анализа:helou:.Другата сезона повеќе срека и подобар тренер.Па очекувам твоја анализа на сезонава да ми кажеш каде лежи неуспехот?
Чекај бе од россонеро барав анализа не од тебе а што беше супер во сезонаваЗошто неуспех.Сезонава беше супер и имавме супер играчи.Цела вина би ја префрлил на Анчелоти и за тоа не треба анализа:helou:.Другата сезона повеќе срека и подобар тренер.
Абе разбирам дека си постар од мене ама изгледа сваќањава и размислувањава ти се помали од моиве. И ти така викаш седењето на Дињо Шева Пато Сендерос Бонера до полу сезона и Фламини за тебе е оправдано? кога спомна повредени играчи и додека тие беа повредени овие седеа на клупа!Неколку повреди на клучните играчи (Кака месец дена, Бориело повеќе од пола сезона, Неста веќе заборавив како изгледа во дресот, Гатузо пола сезона), неколку тенденциозни судења....дај боже да се ненамерни.
И да....помалку затворањето на играта после 70 минута (задоволен?)
Димче...гледаше фудбал воопшто кога Карло го водеше Милан до титулите во ЛШ?
Незнам колку ќе биде добро со Тони но Баерн ќе го дава Тони штом го земаа Гомез само каде..Ајде да билдаме постови
ITALY/ AC MILAN, Interest for Toni
Милан заинтересиран за играчот на Штудгард, Ташчи
:helou: