Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
И јас сум за да си оди...веќе и годините го јадат време е сега да се ослободиме од него може и да заработиме добра пара.И ако сакаме да праиме промена во составот би требало да го шутнеме него и секако праќање на Сидорф во Ајакс:toe:Имаме куп играчи што треба да ги шутнеме се надевам сите непотребни ќе летаат ова лето и секако на прво место тренерот

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ако си оди Сидорф, мислам дека ке има место за Гуркуф во тимот... Ке може да ја игра позицијата на црнчугата или пак на Рони.

Пирло инаку е одличен играч, ако си оди ке треба да бараме замена, се надевам дека некој од младите ке добие шанса да заигра во тимот.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Пирло е добар и ќе остане добар играч има многу направено за Милан али времето негово помина ми изгледа презаситен некако од играње и затоа најдобро ќе биде летово да се ослободиме од него и на негова позиција да заигра нов играч !

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Нека си иде ама нов креативец кај ќе најдеме ?
Единствено хамшик ми прави мерак од младиве дугиве тапа се!

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Не ми се верува Пирло да си оди. Ако им верував на секоја статија на Гоал тогаш Милан сега ќе беше без половина тим и без Анчелоти :)
Формата на Пирло е падната многу, за разлика од пред 2 години кога беше еден од клучните играчи за освојуваше на ЛШ. Јас сепак не би сакала да си оди. Колку што има киксови, дупло повеќе имаме добиено од него. Се надевам на подобра форма.

A Сидорф ако оди може, ама Гуркуф да се врати и да игра на негово место :)

Се преговарало повторно со Лука Тони. А и лани ли прехлани нели пак имаше шпекулации за негово доаѓање во Милан. Така да ништо чудно ако дојде. Ќе пополни уште едно место на одличен фудбалер, a сега пензионер :)

Друго Пато ќе се жени на 7ми јули :icon_lol:

И да го обожавам Гуардиола :back: голема чест е тоа што тој го направи :pipi:

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Ја викам до вратиме Дарио Хубнер за следната сезона (у случај да остане Карло) да му биде партнер на Пипо, Пато ќе може да седи на клупа и да влага понекад.

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Ако си оде Пирло добро ќе е ,веќе треба да се мајнат тие играчи што се истрошени.а на таа позиција да земаме играч(млад)-кој ке не претставува во иднина

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Ја викам до вратиме Дарио Хубнер за следната сезона (у случај да остане Карло) да му биде партнер на Пипо, Пато ќе може да седи на клупа и да влага понекад.
ЛЕлеееееееее..........
Алооооооо.........
Како бе Пато на клупа да седи бе???
Одлична прва сезона и уште подобра втора сезона во Милан и само цената му расте од ден на ден.Таков играч наместо да бара екипата на Милан ти викаш да седи на клупа.Па да не е он до сега ни 2-3 место немаше да бидеме.Бразилците растураат се што ќе им стигне пред патот бе.Немам коментари за ова што си го напишал.Инзаги едвај се изнаигра покрај Пато а не ако дојде некој друг играч.Па ако дојде некој ќе си седи на клупа покрај Шевченко иако и Шевченко е одличен играч.И дај некој клип стави од тој Дарио Хублер.Кој е тој од кој клуб е???Повеќе запознај не со него???

Кака: Мораме да играме во Лигата на Шампионите следната сезона
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=2214d61f-e382-437a-be03-49917f9ab2a5&ln=3&typeBack=Последни%20Вести
Значи останува во Милан

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
ЛЕлеееееееее..........
Алооооооо.........
Како бе Пато на клупа да седи бе???
Одлична прва сезона и уште подобра втора сезона во Милан и само цената му расте од ден на ден.Таков играч наместо да бара екипата на Милан ти викаш да седи на клупа.Па да не е он до сега ни 2-3 место немаше да бидеме.Бразилците растураат се што ќе им стигне пред патот бе.Немам коментари за ова што си го напишал.Инзаги едвај се изнаигра покрај Пато а не ако дојде некој друг играч.Па ако дојде некој ќе си седи на клупа покрај Шевченко иако и Шевченко е одличен играч.И дај некој клип стави од тој Дарио Хублер.Кој е тој од кој клуб е???Повеќе запознај не со него???

Кака: Мораме да играме во Лигата на Шампионите следната сезона
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=2214d61f-e382-437a-be03-49917f9ab2a5&ln=3&typeBack=Последни%20Вести
Значи останува во Милан
ХАхахахахахахахахахахахахаххааххаххахах супер :vozbud::vozbud::vozbud:

Сакаш клип од Хубнер, хахахахахаах, па ако најдам пошто дечкото сеа има 50 години а играше фудбал со Пандев заедно у Анкона.

Хахахахахахахаахах, изглеа не си ја пронашол иронијата на мојот пост.:nesvest:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111

Јас мислам дека треба да го земеме Вилт Чимберланд, само шо е мртов :(:(

RIP LEGEND

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Еве ти клип од Хубнер, да видиш за што се работи. :tv:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ама џабе е, неможи со Вилт, он на една утакмица има дадено 100 коша. Башка и неколку сезони по ред имал просек од 50 поена, 25 скока и 7-8 асистенции:toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
според мене следниве може комотно да го напуштат милан:сидорф,каладзе,емерсон,фавали,шевченко...пирло никако.а ако го продавате слободно дадејте ни го :) вратете си го гуркуф,купете го хамшик.и еден напагач и еден штопер :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom