Ајде бе љубовници на Анчелоти Ајде сега побијте го ова со ваша теорија за неуспехот вчера за утакмицата која после вердер е најголемо разочарување ајде сакам да слушам ваши коментари пошто многу скокате да го браните! Што е вчера сите чекавме некоја соло акција на кака а некоја соло акција на Пато а ? некоја грешка на јуве а а не на некоја добро поставена тактика од Анчелоти како и всушност и овие некои добри резултати по ред што ги имавме се темелеа на соло можностиете на играчите на Милан епа луѓе неможе секогаш на тоа да се надеваме треба да се има добар трењер па да процени кај е шансата за гол а не како дебелион уфффф ГО МРАЗАМ!Едно не ми беше јасно за утакмицава вчера иако не ја гледав после ги гледав шансите и головите значи да се навратам не ми беше јасно како може раниери доаѓа од торино и става двајца напаѓачи на утакмицава а Анчелоти игра на сан сиро и игра со еден напаѓач ајде сега Фанови на Анчелоти просветлете ме и објаснете ми ????
Алооооо, значи не викам овие двајца да играат централни дефанзивци, него доколку би играле без Амбро би имале еден централен дефанзивец помалку а еден напаѓач повеке.Хмм Пато или Роналдињо ти би ги играл централни дефанзивци ??
Дим4е џабе им пишуваш, за вчера пак Сидорф им беше крив.Ајде бе љубовници на Анчелоти Ајде сега побијте го ова со ваша теорија за неуспехот вчера за утакмицата која после вердер е најголемо разочарување ајде сакам да слушам ваши коментари пошто многу скокате да го браните! Што е вчера сите чекавме некоја соло акција на кака а некоја соло акција на Пато а ? некоја грешка на јуве а а не на некоја добро поставена тактика од Анчелоти како и всушност и овие некои добри резултати по ред што ги имавме се темелеа на соло можностиете на играчите на Милан епа луѓе неможе секогаш на тоа да се надеваме треба да се има добар трењер па да процени кај е шансата за гол а не како дебелион уфффф ГО МРАЗАМ!
Добро јас не ве разбирам сеа...Што сакате да кажете? Анчелоти е лош трењер? Добро за вас е лош трењер и вие сеа и ЛШ да освои нема да го промените мислењето.Ајде бе љубовници на Анчелоти Ајде сега побијте го ова со ваша теорија за неуспехот вчера за утакмицата која после вердер е најголемо разочарување ајде сакам да слушам ваши коментари пошто многу скокате да го браните! Што е вчера сите чекавме некоја соло акција на кака а некоја соло акција на Пато а ? некоја грешка на јуве а а не на некоја добро поставена тактика од Анчелоти како и всушност и овие некои добри резултати по ред што ги имавме се темелеа на соло можностиете на играчите на Милан епа луѓе неможе секогаш на тоа да се надеваме треба да се има добар трењер па да процени кај е шансата за гол а не како дебелион уфффф ГО МРАЗАМ!
Абе да ве прашам нешто јас вас може???Ајде бе љубовници на Анчелоти Ајде сега побијте го ова со ваша теорија за неуспехот вчера за утакмицата која после вердер е најголемо разочарување ајде сакам да слушам ваши коментари пошто многу скокате да го браните! Што е вчера сите чекавме некоја соло акција на кака а некоја соло акција на Пато а ? некоја грешка на јуве а а не на некоја добро поставена тактика од Анчелоти како и всушност и овие некои добри резултати по ред што ги имавме се темелеа на соло можностиете на играчите на Милан епа луѓе неможе секогаш на тоа да се надеваме треба да се има добар трењер па да процени кај е шансата за гол а не како дебелион уфффф ГО МРАЗАМ!
Не ти го разбирам постов ама ич а од тоа што го разбрав би ти одговорил со контра прашањеАбе да ве прашам нешто јас вас може???
Само прво да кажам дека Анчелоти е најдобар тренер на светот.
Порано(од кога е Анчелоти на клупата на Милан) со која тактика Анчелоти играл во СЕРИЈА А???Колку напаѓачи имал тогаш на располагање???Колку напаѓачи има на располагање сега???Колку конкуренција има за во средниот ред како и за играчи помеѓу средниот ред и нападот???Конкуренцијата за средината на теренот е огромна и тоа не му дава можеби шанса да одигра поофанзивно.Знаете ли од каде Милан ги добива повеќето од парите???Од рекламизација на играчи и од спонзорите.За конкуренцијава да ми кажете кои играчи ако сте на местото на Анчелоти.
Еве ја конкуренцијата
Пирло,Гатузо,Амброзини,Фламини,Сидорф,Роналдињо,Кака,Пато,Инзаги,Шевченко,
5 класични играчи за во средина(Пирло,Гатузо,Амброзини,Фламини,Сидорф)
2 класични играчи за игра помеѓу средината и нападот(Роналдињо,Кака)
3 класични напаѓачи(Пато,Инзаги,Шевченко)
Ај поздрав до сите миланези и се најубаво до крајот на сезонава.
Јас за МИЛАН сум сами ќе ме пуштат да пројдам(без отпор од моја страна).:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Хаха звер е Фламини, одма прв дотрчува... и Сенди да беше на терен и тој ќе беше туе
Идната сезона ќе биде јако Гатузо и Фламини ако играат прв тим, само нека продолжи да игра вака Фламини како десен бек (покорисен е од Замброта).
Фламини десен бек, Гатузо по десната страна во средината и топ ќе биде... ела пројди да те видам