Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
ај и од мене еден скромен среќен роденден :)

Член од
4 март 2009
Мислења
141
Поени од реакции
4
среќен роденден и од мене за комплетниот :d

скоро во секоја смисла но прво како фудбалер:smir:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
И од мене среќен роденден за најдобриот играч на светот во минатото во сегашноста и во иднината,РИКАРДО ИЗЕКСОН ДОС САНТОШ ЛЕИТЕ - КАКА

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=f33fc4aa-9baa-49b9-8974-579d2cdf9ad8&ln=3&typeBack=Последни%20Вести
Да види и италијанскиот фудбал нешто добро од Сидорф.:vozbud::vozbud::vozbud:
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=9bcb770b-f511-4eca-b1a1-a4273570079d&ln=3&typeBack=Последни Вести
Не е добра неделата ако не се изјасни Анчелоти пред медиумите.
Секоја недела по една изјава дава.
Ако ако можеби ке стане некој политичар во Италија по тренерското искуство.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Среќен роденден Кака!

Помалку повреди, повеќе голови, асистенции... и да ја добиеш капитенската лента:helou:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
Нека му е среќен роденденот на фудбалскиот великан Рикардо Кака. Иако игра за големиот ривал на мојот тим сепак тој е еден од најдобрите играчи на денешницата.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Среќен роденденот нека му е на Кака. Да ни се врати во старата форма и повторно да биде нумеро уно во светот!:pehar:

За во нападот се споменува Пацини. За вас не знам, ама јас мислам дека Пацини е одличен играч и е тип на играч каков што ни треба, башка и млад е, има само 24 години. Се споменува сума од 18 милиони.

Тициано Крудели изјавил дека Милан е сериозно заинтересиран за Сајмон Кјаер.
А пак овој изјавил дека сака да игра во Милан, иако преттоа имаше некои изјави дека сакал да остане во Палермо, но може биле вадени од контекст. За него се споменува сума од 15 милиони, плус Ди Џенаро.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Среќен роденден за Кака и од мене, повеќе среќа со повредиве и подобрување на формата и нека ни се врати оној стариот Кака

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Среќен роденден и од мене Кака,навистина одличен играч се надевам во иднина да го покаже тоа што најдобро го знае и помалце повреди.Да се надоврзам на Феномен Пацини е добар напаѓач млад е може да го земат само дали ќе фрли пара ќелавиот..

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
ајде Срекен Роденден Кака и уште некоја сезона полна со магии и титули:smir:

G

GoddessOfRock

Гостин
Срекен роденден Кака’:smir:. Уште многу години да останеш во Милан, и капитен да станеш. Што помалку да се повредуваш и што подобро да играш:smir:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Среќен роденден на нашиот славен Кака кои сите го посакуваат.Нека се надеваат дека ќе го добијат, интересно е да ги гледаш како лажат по медиумите:pipi:.Да ни дава уште многу сензационални голови, да ја држи креативноста во играта и уште подобро да ја развие истата, до перфекција:pipi:.
Што се однесува до останатото:
Емерсон, конечно си иде дедото:vozbud:(знам каснам).
Честитки за 3 бода, сосема заслужено и одлично одиграна утакмица (знам де дека каснам*)

*од оправдани причини:helou:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Епа ако не ај среќен нека му е роденденот на Кака....и ондак то.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom