Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Најискрено... мило ми е што Кака’ остана во Милан и победи фудбалот, иако не сум фан на Милан. Ама од самиот почеток знаев дека Кака’ нема да си оди од Милан, ниеднаш не ни помислив дека е блиску до трансфер во Сити како што помисливте вие. Не сум фан ни на Кака’, ама мора да се признае дека е многу квалитетен играч и легенда на Милан, се надевам ќе стане уште поголема легенда во иднина..
Што друго да кажам.. со среќа до крајот на сезоната...

P.S. Специјален поздрав за maca_kaka'. :back:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Леле лугеееее!!
КОЛКУ САМО МНОГУ НЕ ИМА НАВИВАЧИ НА МИЛАН ..!!!!!:bravo:
И ПАК НЕКА СЕ СОМНЕВА ПОСЛЕ НЕКОЈ КОЈ Е НАЈПОПУЛАРЕН КЛУБ:helou:

WHERE AMAZING HAPPENS

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Може некој да ми ги најде текстовите на песните што ги пеат за Кака...
Едната е Non si vende Kaka мислам дека се вика...и другата е нешто дојдовме од далеку бла бла да го гледаме Кака мислам дека Маца ја има постирано!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Браво мајсторе!!! Потегот на нашиот Какушко со вадењето на дресот пред навивачите на Милан е еден од најубавите работи што сум ги видел како навивач на Милан!!! Фудбалот победи овој пат!!!

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38

Eве ти ја дојдовме сите да го прославиме голот на Кака така е преводот!!!

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Еве го моментот со дресот!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.411
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ЈЕСССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
хаха цело ова време спиев ја пропустив цела работа ама добро се заврши денеска 2 големи работи
КАКА останува во МИЛАН
МАКЕДОНИЈА ЈА ПОБЕДИ полска
леле топ испадна се може да му удрат рекет сега на арапот:pos2::pos2::pos2:
Луѓе ве сакам сите сме топ нетреба да викате дека некој сакал кака да си оди ако е за тоа прочитајте феномен вика дека доколку си оди а не рече сакам да го шитнеме во секој счлучај многу сум радосен ГОЛЕМа победа на фудбалот и после ова сите ќе го паметат КАКА
Ајде уште да се собере агер и овој месец ќе биде ПЕРФЕКТЕН!
ПОЗДРАВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.672
Поени од реакции
48.777
Драго ми е што остана и се тоа,еуфоријата и јас се слагам дека беше напумпана од куќите на Силвио само не знам со која цел, дали да го одврати татко му на Кака и Арапот од ова или да влијае на кревање на морал на тимот или па за себепромоција што ми е најверојатно.
Скроз непотребна сага што можеше да се заврши со едно обично ““не’’ во петокот ,а не да си кинеме живци сите.
Лоша можна последица од ова е што ствара премногу притисок врз Кака и тоа може да му влијае на играта и општо на поставеноста во тимот.Со овој потег влага во великаните на кои не им се дозволени слаби утакмици и незалагање...да видиме дали ќе го издржи.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Џабе кревавме толкава врева, јас не се ни нервирав многу многу, знаев дека ке издржат до крај и нема да потклекнат на милионите. Среќен сум како сите вие и мислам дека ова заслужува уште по мотивирано да играме за титулата.

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Драго ми е што остана и се тоа,еуфоријата и јас се слагам дека беше напумпана од куќите на Силвио само не знам со која цел, дали да го одврати татко му на Кака и Арапот од ова или да влијае на кревање на морал на тимот или па за себепромоција што ми е најверојатно.
Скроз непотребна сага што можеше да се заврши со едно обично ““не’’ во петокот ,а не да си кинеме живци сите.
Лоша можна последица од ова е што ствара премногу притисок врз Кака и тоа може да му влијае на играта и општо на поставеноста во тимот.Со овој потег влага во великаните на кои не им се дозволени слаби утакмици и незалагање...да видиме дали ќе го издржи.
На овој дечко неможе да му влијае притисок...секогаш кога бил под притисок тогаш бил најсилен!!
Со потегов дефинитивно си резервираше билет за великаните на Милан рамо до рамо со Малдини, Албертини, Веа, Бобан, Савичевиќ, Ван Бастен, Рајкард, Барези и сите други!

Член од
10 мај 2008
Мислења
280
Поени од реакции
25
Може некој да ми ги најде текстовите на песните што ги пеат за Кака...
Едната е Non si vende Kaka мислам дека се вика...и другата е нешто дојдовме од далеку бла бла да го гледаме Кака мислам дека Маца ја има постирано!

siam venuti fin qua per verdera segnare Kaka...(ako mislis na ova)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Е сеа после ова,очекувам Кака да го наследи Малдини и да остане во Милан до крај на кариерата...Со самиот потег денеска,Кака ја заслужи капитенската лента и заслужи да остане легенда на Милан!Морам да признаам дека ептен се плашев од тоа што ќе се деси вечерва,ама испадна најдоброто!Многу живци ни отидоа,ама ќе ни ги надокнадат со Скудетото годинава!
FORZA MILAN!

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.825
После се што прочитав вечерва....сигурен сум дека ова последново не е шпекуација.
Гранде Кака....фала ти што ќе останеш дел од големиот Милан!
Уфф....ми падна карпа од срцево.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom